Αληθής Λόγος: Γεωπολιτική: Η Παγκόσμια συνομωσία των Εβραίων Σεφαρντί…

Από τον Αληθή Λόγο της Ο.Ε.Α. 1985…Έλλην καί Χάος

Η δομή της παγκόσμιας οικονομίας μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε σαν κεντρικό άξονα το δόγμα: “Αποζημιώσεις στο ηθικό και υλικό πεδίο όλων των πληθυσμών που επλήγησαν από τους Ναζί, και ειδικά των Ισραηλιτών, λόγω του ολοκαυτώματος που υπέστησαν και λόγω των περιουσιών των που κατεστράφησαν”.

Πάνω σ΄ αυτό το δόγμα στηρίχθηκε η ίδρυση του Κράτους του 25 Ισραήλ, τα “σχέδια βοήθειας” με κατακλυσμό δανεισμού εβραϊκών κεφαλαίων για ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ εθνικών οικονομιών, τύπου Μάρσαλ, η ίδρυση της Διεθνούς Τραπέζης για “συντονισμό” του νομισματικού συστήματος των εθνών με τα Εβραϊκά και Ιαπωνικά βρώμικα παιγνίδια των Χρηματιστηρίων, του τύπου “πάνω ο χρυσός, κάτω ο χρυσός, παίρνουμε όλο τον χρυσό, πάρτε χάρτινα κουρελογραμμάτια ηλίθιοι”, κ.λπ. κ.λπ. γνωστά στους Σιωπόντες Μεμυημένους.
Αλλά εμείς σαν ΑΛΕΞΙΝΟΕΣ ερωτούμε: “ισχύει το ανωτέρω δόγμα ή είναι Απάτη; Ποιοί ΝΑΖΙ γενοκτόνοι και ποιοί ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ γενοκτονημένοι και ολοκαυτωμένοι; ΠΟΙΟΙ γενοκτόνησαν και ΠΟΙΟΙ γενοκτονήθηκαν; Πόσο ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ τα πληγέντα έθνη ή πόσο ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ τους με σχέδια τύπου Μάρσαλ, κατά “σύμπτωση” εβραιοαμερικανού;”

Ανοίγουμε την Παγκόσμια Εγκυκλοπαίδεια του Βιβλίου, Τόμος 20, σελ.379, 380, 410.Διαβάζουμε: “Ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος είχε θύματα 37.000.000 – περίπου 14.000.000 νεκρούς και 28.000.000 τραυματίες. Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος είχε 56.000.000. θύματα – 22.000.000 νεκρούς και 34.000.000 τραυματίες.

Στους ανωτέρω δεν υπολογίζονται οι δεκάδες εκατομμύρια νεκροί από Πείνα και Επιδημίες εξ αιτίας των δύο Πολέμων.” Ανάμεσα στους 22.000.000 νεκρούς του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου υποτίθεται ότι έχουμε 5.760.000 νεκρούς Ισραηλίτες.

Ο κατά “σύμπτωση” εβραιοαμερικανός γενικός εισαγγελέας της Δίκης Νυρεμβέργης, είπε απαγγέλλοντας το κατηγορητήριο: “Από τα 9.600.000 Εβραίους που ζούσαν στην Ευρώπη, έγινε ένας υπολογισμός, σύμφωνα με εξακριβωμένα στοιχεία, που απέδειξε ότι το 60% εξ αυτών βρήκαν το θάνατο και μάλιστα κατά τον ποιό φριχτό τρόπο. 5.700.000 λείπουν από τις χώρες εκείνες της Ευρώπης όπου ζούσαν και περισσότεροι από 4.500.000 δεν παρουσιάζονται ούτε ανάμεσα στους μετανάστες ούτε και ανάμεσα σε άλλη κατηγορία διωκομένων κατά τον ένα ή τον άλλο τρόπο.”

Θαυμάζουμε τα μπερδεμένα εβραϊκά λογιστικά και ερωτούμε: Πώς είναι δυνατόν στις 9 Μαΐου 1945 ο στρατάρχης Κάϊτελ να υπογράφει την συνθηκολόγηση της Γερμανίας και στις 8 Οκτωβρίου 1945 τα μέλη του Διεθνούς Στρατοδικείου να συνέρχονται στο Βερολίνο με έτοιμο το κατηγορητήριο και αριθμούς “επιζώντων και νεκρών” εβραίων που απαγγέλλει ο Τζάκσον από τις 21 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 1945;

Στις …8 Οκτωβρίου 1945 οι λαοί της Ευρώπης ανέσυραν ακόμη τους αποσυντιθέμενους νεκρούς από τα ερείπια των πόλεων τους, και τα κατεστραμμένα δημοτικά αρχεία από τα ερείπια των Δημαρχείων τους. Τέσσερις μήνες μετά το τέλος ενός Παγκοσμίου Πολέμου που ανέτρεψε και μετακίνησε πληθυσμούς ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ανθρώπων οι εβραίοι είχαν κάνει …διεθνή απογραφή απόντων και μεταναστών.

Στις 8 Οκτωβρίου, όταν οι οργανωμένοι Στρατοί της Ευρώπης δεν γνώριζαν ακόμη ποιοί οι νεκροί, ποιοί οι αιχμάλωτοι και ποιοί οι επιζώντες στρατιώτες, οι εβραίοι “άκαπνοι και απόλεμοι” μιλούσαν για “καταλόγους επιζώντων μεταναστών” σε 100 κράτη της Υφηλίου “σύμφωνα με εξακριβωμένα στοιχεία”.

Ε όχι μπάσταρδοι πλαστογράφοι της ιστορίας! Και όχι για δύο λόγους:

1ον: Στην Ευρωπαϊκή Απογραφή σας, “προσφιλείς” Ιουδαίοι, που τυπώσατε στις Λευκές Βίβλους των Γενεαλογιών σας το 1946, εσείς οι ίδιοι αριθμούσατε τους Ισραηλίτες Ευρώπης σε 7.600.000, σημειώνοντας ότι είχατε απώλειες 2.000.000 νεκρούς εκ της “φυλής Ασχενάζ”, ήτοι σύνολο 9.600.000 που έψαχνε ο ομόφυλός σας εισαγγελέας Τζάκσον!

Αλλά η φυλή “Ασχενάζ” ή “Ασκενάζυ” ή “Εσκενάζυ”ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΗΤΙΚΗ διότι αφ΄ ενός μεν δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των ονομάτων των 12 φυλών σας όπως τις αναφέρετε στην …Αγία Γραφή, Παλαιά Διαθήκη, αφ΄ ετέρου πάλι σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, περιλαμβάνεται στην “Ιαπετική Ομοφυλία” δηλαδή στους “Αρίους” λαούς κατά την “παραδεκτή” εθνολογία.

Διαβάζουμε από την Γένεση, κεφάλαιο ι’, εδάφια 2-5: “Οι υιοί του ΙΑΦΕΘ 26 ήσαν ΓΟΜΕΡ, ΜΑΓΩΓ, ΜΑΔΑΪ, ΙΑΥΑΝ, ΘΟΥΒΑΛ, ΜΕΣΕΧ, ΘΕΙΡΑΣ. Και οι υιοί του ΓΟΜΕΡ ήσαν ΑΣΧΕΝΑΖ και ΡΙΦΑΘ και ΘΩΓΑΡΜΑ… Εκ τούτων εμοιράσθησαν κατά τας φυλάς αυτών και κατά τα έθνη αυτών. Για τον άπειρο αναγνώστη αναφέρουμε ότι ως ΘΩΓΑΡΜΑ εννοούνται οι ΑΡΜΕΝΙΟΙ και ως ΓΟΜΕΡ οι Κιμμέριοι, εξελληνισθέντες από τους έλληνες Φρυγίας, νομάδες Σκανδιναβών και Γερμανών “Αρείων” πριν το 700π.Χ.

Αυτοί οι Χειμέριοι Βόρειοι ή Κιμμέριοι αναμειχθέντες με τους Θρακομακεδόνες έλληνες Φρυγίας αποτέλεσαν τους ΑΣΚΑΝΟΥΣ ή ΑΣΧΕΝΑΖ ή Βιθυνούς Προποντίδος. Άφησαν την ονομασία τους στην λίμνη ΑΣΚΑΝΙΑ, σήμερα ΙΣΝΙΚ- ΓΚΙΟΛΟ, βορειοανατολικά της ΠΡΟΥΣΑΣ. Τα φυλετικά τους χαρακτηριστικά ήταν από βόρεια έως μεσογειακά κατ΄ αναλογία των ΠΟΜΑΚΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Από γλωσσική άποψη ήταν Φρύγες. Η Φρυγική είναι παραλλαγή της αρχαίας ελληνικής γλώσσας.

Σύμφωνα με Ηρόδοτο Ζ΄73: “ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΟΙ ΦΡΥΓΕΣ ΒΡΙΓΕΣ ΕΙΣΙ ΘΡΑΚΙΚΟΝ ΤΙ ΕΘΝΟΣ” ήτοι έλληνες θρακοπελασγοί. Ίδε “Παγκόσμια Ιστορία Καρολίδη” .΄, σελ. 217, και Στράβωνα Ζ΄295. Ομοίως, Καρολίδη .΄ σελ. 239, 265.

2ον: Υποθέτουμε ότι ο αναγνώστης γνωρίζει ότι όλο το έδαφος της σημερινής Τουρκίας, αποτελούσε την Ανατολική Ελλάδα με αντίστοιχο Κέντρο, ανάλογο των Δελφών της Δυτικής Ελλάδος, τις Σάρδεις. Οι περιεχόμενες ελληνικές φυλές Φρύγες, Λυδοί, Χετταίοι, Κίλικες, κ.λπ. έφθαναν έως τα σημερινά Τουρκικά σύνορα με την ΕΣΣΔ, Περσία, Ιράκ, Συρία, και μέσω των ΕΛΛΗΝΩΝ Αρμενίων συνέδεαν τις ανωτέρω φυλές με τους Έλληνες Σκύθες, Πέρσες – εκ του Περσέως – και Ινδούς Δραβίδες Προέλληνες, κατοίκους της Αιγηίδος πριν βυθισθεί και αποτελέσει την Μεσόγειο Θάλασσα.

Ίδε Πλάτωνος “Τίμαιος” 23-26. Αυτές οι ελληνικές φυλές του σημερινού Τουρκικού εδάφους εξισλαμίσθηκαν από το 1233 έως το 1433 από τους εβραιομογγόλους των Ορδών Οσμανιδών και Σελτζουκιδών, με αρχή γενόμενη από τον Ερτογρούλ γενάρχη των Οσμανιδών. Εξισλαμίσθηκαν όλες οι ελληνικές φυλές, εκτός των Ασκανίων που ΕΞΕΒΡΑΪΣΘΗΚΑΝ από τους Ιουδαϊκού θρησκεύματος Μογγόλους του Κασμίρ.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι οι εξισλαμισμένες και εξεβραϊσμένες ελληνικές φυλές, στρέφονται εναντίον των εξεβραϊσμένων “χριστιανικά ορθόδοξα” ελλήνων του Βυζαντίου και γενοκτονούν τους ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Το απαίσιο αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στην Ορθόδοξη Εκκλησία Βυζαντίου, που ασκώντας βαρύτατη θρησκευτική φορολογία και καταδυνάστευση στους Έλληνες Μ. Ασίας τους έφερε στο σημείο να δεχθούν τους Μογγόλους Οσμανίδες και Σελτζουκίδες ως απελευθερωτές που με το θρήσκευμά τους δεν καταλήστευαν τον πληθυσμό όπως οι Ορθόδοξοι Ιερείς του Φαναρίου.

Μετά το 1453, η Οθωμανική Πύλη με οδηγίες Ραβίνων, αρχίζει διωγμό εναντίον των εξεβραϊσθέντων ΑΣΚΑΝΙΩΝ που μη έχοντας άλλη επιλογή διασπείρονται στην Ευρώπη και γίνονται δεκτοί από τις συναγωγές σαν “ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖ”. Χαρακτηρίζονται “δεύτερης ποιότητας” εβραίοι από τις συναγωγές και κρατούνται απομονωμένοι για ΣΦΑΓΗ του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και για ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ που προορίζονται επίσης για ΣΦΑΓΗ στις ανακατατάξεις του 1988-1995. {Σσ: Καί μάλλον θα σφαγιαστούν σύμφωνα με της δηλώσεις του Ομπάμα περί των συνόρων του Ισραηλ} με προγραμματισμένο “υπεύθυνο” της νέας ΣΦΑΓΗΣ, την “Διεθνή Ηγέτιδα της Νέας Φασιστικής {ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΥΒΡΝΗΣΗΣ}” την Ελλάδα.

Σήμερα το Κράτος του Ισραήλ αποτελείται από ΑΣΚΑΝΙΟΥΣ ή ΑΣΧΕΝΑΖ που είναι τόσο Ισραηλίτες, όσο και οι Έλληνες από τους οποίους προέρχονται μέσω επιμιξίας με Σουηδούς και Γερμανούς αποίκους του 1.000 – 700π.Χ. Εάν τα γνώριζαν αυτά οι “εβραίοι” Ασκενάζυ Θεσσαλονίκης, Ρόδου κ.λπ. περιοχών δεν θα έψαχναν για εκδίκηση τους “εξαφανισθέντες” Ραβίνους τους, όταν διαπίστωσαν ότι οι Ραβίνοι είχαν δώσει καταλόγους των ΑΣΧΕΝΑΖ στην εβραϊκή ΓΚΕΣΤΑΠΟ; Ναι! Εβραϊκή Γκεστάπο και εβραϊκό Γ΄ Ράϊχ των εβραίων “πρώτης κατηγορίας” ΣΕΦΑΡΝΤΙ εναντίον των ελληνογενών “εβραίων” ΑΣΧΕΝΑΖ ή ΑΣΚΑΝΙΩΝ.

Εάν το γνώριζαν αυτό οι σημερινοί πολίτες του Κράτους του Ισραήλ, κατά 90% ΑΣΧΕΝΑΖ που σύμφωνα με ραβινικό προγραμματισμό εστάλησαν στην Παλαιστίνη για ίδρυση Ισραηλινού Κράτους μετά το 1946, θα εγκατέλειπαν ΕΠΙΓΩ ΝΤΩ Σ το Ισραήλ, διότι οι εβραίοι ΣΕΦΑΡΝΤΙ που διοικούν ΗΠΑ και ΕΣΣΔ με ηγέτη την οικογένεια BARUCH HAN, ετοιμάζουν για τους ψευδοεβραίους ΑΣΧΕΝΑΖ του Ισραήλ ένα ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

Αυτό εξάγεται από μαγνητοφωνήσεις της Ο.Ε.Α. σε συναγωγές ΣΕΦΑΡΝΤΙ, από υπαινιγμούς φανερών Συνεδρίων ΣΕΦΑΡΝΤΙ και από ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ της “προφητείας” της Παλαιάς Διαθήκης, όπου σαφώς στο ια΄40-45 κεφάλαιο του βιβλίου “Δανιήλ”, ο “βασιλεύς του Βορρά” -ΕΣΣΔ- φέρεται να εισβάλλει εις την γήν της δόξης -Ισραήλ- και να γενοκτονεί τους Ισραηλίτες εγκαθιστώντας το “βδέλυγμα της ερημώσεως”, ενώ συγχρόνως κατακτά την Λιβύη, την Αιθιοπία, την Αίγυπτο κ.λπ.

Αυτά δεν είναι δικές μας εξηγήσεις. Περιλαμβάνονται στο εγχειρίδιο Γεωπολιτικής των Μαρτύρων του Ιεχωβά με τον ψευδότιτλο “Ελθέτω η Βασιλεία σου” και στο κεφάλαιο “Πορεία των Παγκόσμιων Δυνάμεων”. Το επιτελείο των Μαρτύρων του Ιεχωβά είναι εβραίοι ΣΕΦΑΡΝΤΙ που στο ανωτέρω εγχειρίδιο δηλώνουν σαφώς ότι “ο Ιεχωβά θα καταστρέψει το κοσμικό κράτος του Ισραήλ όπως θα καταστρέψει όλα τα έθνη με τελευταία την ΕΣΣΔ.”

Γράφει ο “αντισιωνιστής” D.C. YERMAK στο βιβλίο του “ΚΡΥΠΤΟΚΡΑΤΙΑ” σελίδα 61, με υπότιτλο “ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ”: “Το συμβούλιο της Κοινότητος των Σεφαρντί των Ιεροσολύμων – μειονότητα Σεφαρντί 10% του Ισραήλ – εδημοσίευσε ένα βιβλίο υπό τον τίτλο “Κίνδυνος!

Ο Εβραϊκός Ρατσισμός!” εις το οποίο επεξηγείτο (SIC) η δέσμευσις των εξ ανατολών – ΕΣΣΔ και Ανατολικής Ευρώπης Συμφώνου Βαρσοβίας – εβραίων εις το Ισραήλ και αι διακρίσεις και διωγμός εις τον οποίο αυτοί υπόκεινται εκ μέρους των εξ Ευρώπης Εβραίων ΑΣΧΕΝΑΖ. Το βιβλίο ανέφερε ρητώς: “Οι εξ ανατολών Εβραίοι είναι θύματα (SIC) των ρατσιστικών τάσεων των αντιδημοκρατικών ΑΣΧΕΝΑΖ και της πνευματικής γενοκτονίας των, διακρίσεων εις την παιδείαν, και των φριχτών συνθηκών ζωής.”

Συνεχίζει: “Οι Ορθόδοξοι εβραίοι* Ασχενάζ – αποτελούν την επικρατούσαν θρησκευτικώς τάξιν εις το Ισραήλ. Αυτοί καταδιώκουν τους Αναθεωρητάς και Συντηρητικούς Εβραίους και δεν επιτρέπουν σ΄ αυτούς να έχουν Συναγωγάς ή να προσεύχονται εις δημόσια μέρη εντός του Ισραήλ. Το 1968 οι Αναθεωρητές και Συντηρητικοί Εβραίοι – ΣΕΦΑΡΝΤΙ – της Αμερικής επανέλαβαν τας διαρκείς προσπαθείας των να εγκαταστήσουν Συναγωγές των εις το Ισραήλ και να θέσουν τέρμα εις τας διακρίσεις εις βάρος τους.

Αμέσως συνεκλήθη την 7ην Ιανουαρίου 1968 Παγκόσμιον Συνέδριον των Ορθοδόξων Εβραίων – ΑΣΧΕΝΑΖ – δια να αντιδράσει εις τας προσπαθείας αυτάς. Ο Αμερικανός ανταποκριτής των “NEW YORK TIMES”, Τέρενς Σμίθ ετηλεγράφησε εις την εφημερίδα του: Ιεροσόλυμα 8 Ιανουαρίου – ο εξ Αμερικής αντιπρόσωπος – των ΑΣΧΕΝΑΖ – στο πρώτο παγκόσμιον συνέδριον των Ασχενάζ και Σεφαρντί εβραίων, εζήτησε από την κυβέρνησιν του Ισραήλ να απορρίψει τας προσπαθείας του Αναθεωρητικού και Συντηρητικού Ιουδαϊσμού – των ΣΕΦΑΡΝΤΙ – στο Ισραήλ.

Ο Ραβίνος JOSEPH KARASICK, Πρόεδρος των Ορθοδόξων Εβραίων ΑΣΧΕΝΑΖ της Αμερικής, κατήγγειλε το Συντηρητικό και Αναθεωρητικό κίνημα – των ΣΕΦΑΡΝΤΙ – ως ξένην ιδεολογίαν η οποία πρέπει να απορριφθεί σταθερά και αμετάκλητα. Αυτός απεκάλεσε τα κινήματα – των ΣΕΦΑΡΝΤΙ – αυτά ως θεολογικές αποκλίσεις, καρπούς της εξορίας και αφομοιώσεως. Αι δηλώσεις αυταί του Ραβίνου ήταν απάντησις εις τας ανακοινώσεις τας οποίας έκανε τον προηγούμενο μήνα η Ένωσις των Αμερικανοεβραίων ΣΕΦΑΡΝΤΙ, ότι αυτή ίδρυσε μιαν επιτροπήν με σκοπόν τον συνεχισμό της καταπιέσεως των εβραίων αναθεωρητών ΣΕΦΑΡΝΤΙ στο Ισραήλ, διότι η 28 Κυβέρνηση του Ισραήλ παρέχει την οικονομικήν ενίσχυσιν και την επίσημον αναγνώρισιν μόνον εις τον Ορθόδοξον Ιουδαϊσμόν των ΑΣΧΕΝΑΖ.”

Και συνεχίζει ο …σφόδρα μεμυημένος Σεφαρντί YERMAK, με υπότιτλο “Το Ισραήλ βασίζεται σε φυλετικές διακρίσεις και θρησκευτικό φανατισμό”: “Το πολιτικό, νομικό, θρησκευτικό και κοινωνικό σύστημα στο Εβραϊκό Κράτος βασίζεται σε ρατσιστικές και θρησκευτικές προκαταλήψεις, διακρίσεις και φανατισμό.

Το Εβραϊκόν Κράτος έχει ιδρυθεί και δημιουργηθεί δια μιαν ειδικήν τάξιν εβραίων, ήτοι τους Ορθόδοξους εβραίους ΑΣΧΕΝΑΖ. Εάν οι ΑΣΧΕΝΑΖ Ορθόδοξοι Εβραίοι, η διοικούσα τάξις του Ισραήλ, κάνει διακρίσεις και καταδιώκει τους ομοθρήσκους των της Ανατολικής Κοινότητος – ΕΣΣΔ – και της Αναθεωρητικής και Συντηρητικής ομάδος – ΗΠΑ -, ασφαλώς δεν μπορεί να προσμένει κανείς, ότι αυτοί θα ανεχθούν τους Χριστιανούς και Μουσουλμάνους μέσα στο Ισραήλ.”

Θαυμάσια λοιπόν, Οι Ραβίνοι ΣΕΦΑΡΝΤΙ και οι Ραβίνοι ΑΣΧΕΝΑΖ παίζουν τον ρόλο του “καλού και του κακού” υπό την επίβλεψη και θεατρική σκηνοθεσία της Στοάς “Μεγάλης Δρυός” του …αυτοκράτορα BARUCH HAN. Από τους “καλούς” ΣΕΦΑΡΝΤΙ ιδρύθηκαν όλα τα Χριστιανικά θρησκεύματα και οι Χριστιανικές αιρέσεις, ενώ οι “κακοί” ΑΣΧΕΝΑΖ διώκουν τον Χριστιανισμό και τον “καλό” Ισλαμισμό στο Κράτος του Ισραήλ.

Εβραϊκό Τρελοκομείο; Όχι, Εβραϊκή δολιότητα. Δολιότητα και Αποθέωση του Παραλόγου και της Ειρωνείας, όταν οι ΑΣΚΑΝΟΙ ή ΑΣΧΕΝΑΖ εξεβραϊσθέντες, φέρονται μετά από Ραβινική πλύση εγκεφάλου ως “σκληροπυρηνικοί” εβραίοι, ενώ μογγολογενείς ΣΕΦΑΡΝΤΙ φέρονται με ανάλογη πλύση εγκεφάλου σαν “χριστιανόφιλοι” μετριοπαθείς που από ΗΠΑ, ΕΣΣΔ, στρέφονται εναντίον του Ισραήλ και το απειλούν “ελέω Ιεχωβά” με αφανισμό και γενοκτονία.

Για να σφαγούν ΠΟΙΟΙ; Μα οι ελληνογενείς “ηλίθιοι” ΑΣΧΕΝΑΖ που μη εννοώντας ότι οι ΣΕΦΑΡΝΤΙ καθαρόαιμοι μογγολογενείς εβραίοι τύπου ΧΙΜΛΕΡ τους γενοκτόνησαν με 2.000.000 νεκρούς στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο για να αποκομίσουν τις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ και ΗΘΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ του “ολοκαυτώματος”, δέχτηκαν να μετοικίσουν στο Ισραήλ για να μετατρέψουν τις ερήμους σε παραδείσους, σαν σκλάβοι που προηγούνται των καθαρόαιμων ΣΕΦΑΡΝΤΙ Κυρίων, και το χειρότερο, σαν σκλάβοι που πρόκειται να σφαγούν ξανά ώστε οι Κύριοι ΣΕΦΑΡΝΤΙ να αποκομίσουν τις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ και ΗΘΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙωΣΕΙΣ ενός ΤΕΛΙΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤωΜΑΤΟΣ των ΑΣΧΕΝΑΖ του Κράτους του Ισραήλ.

Θαυμάστε τη ΦΡΙΚΗ και τη ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ενός Σχεδίου που είχε 2.000.000 νεκρούς ελληνογενείς ΑΣΚΑΝΟΥΣ ΑΣΧΕΝΑΖ στον Β΄ Παγκόσμιο, και θα έχει άλλα 5.000.000 νεκρούς ΑΣΧΕΝΑΖ το 1988-1995, εκ των οποίων 2.500.000 θα γενοκτονηθούν στο Ισραήλ από εισβολή ΗΠΑ και ΕΣΣΔ, και 2.500.000 στην Ευρώπη από την Νέα Ευρωπαϊκή Ναζιστική .εξιά αρχής 1988 και με ηθικό αυτουργό την Ευρωπαϊκή ηγέτιδα Ελλάδα. Εκτός εάν κάποιοι συντρίψουν το φρικιαστικό Σχέδιο στην γένεσή του.

Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται η Ο.Ε.Α. έχοντας εννοήσει ΑΠΟΛΥΤΑ τι τεκταίνεται εις βάρος της Ελλάδος, εις Βάρος των Ευρωπαϊκών Εθνών, εις Βάρος των ελληνογενών “εβραίων” ΑΣΧΕΝΑΖ, εις Βάρος όλων των Εθνών του Πλανήτη, από τους Μογγολογενείς εβραίους ΣΕΦΑΡΝΤΙ, δηλαδή τους εκπροσώπους των “χριστιανόφιλων” εβραίων της “χιλιετούς δικτατορίας του Χριστούλη”.

Προτρέπουμε τους έλληνες αποδέκτες της παρούσης να ελέγξουν την ακρίβεια των “ισχυρισμών” μας ανοίγοντας το εβραϊκό εγχειρίδιο γεωπολιτικής “Παλαιά Διαθήκη” της “Αγίας Γραφής” των …Μογγολοεβραίων, στα σημεία: ΕΣΔΡΑΣ β΄ 7, 31,57. ΝΕΕΜΙΑΣ ζ΄12, 34, 59. ΝΕΕΜΙΑΣ ιβ΄9. ΕΣΔΡΑΣ ι΄25, 28. ΓΕΝΕΣΙΣ ι΄22.

Θα διαπιστώσουν ότι φέρονται σαν Σημιτικοί εβραϊκοί κλάδοι οι Ελάμ ή Ελαμίτες, οι Αττίλ ή Αττίλες Μογγόλοι, οι Ουννί ή Ούννοι Μογγόλοι, οι Αθλάϊ ή Ατλάϊ ή Άτλαντες των Ατλαϊων όρεων Μογγολίας, Παμίρ και Κασμίρ. Όλοι αυτοί οι γενετικοί κλάδοι φέρονται σαν “εκλεκτά παιδιά” του Ιεχωβά ή Γιαχβέ ή Σιν ή Σιών, που “ελέω θεού” γενοκτόνησαν τους έλληνες της Παλαιστίνης ή Φιλισταίους. Πρόκειται για γενοκτόνους Σεφαρντί, απογόνους των Μογγόλων Ούννων Ελαμιτών που κατέσφαξαν τους έλληνες Ασσυροβαβυλωνίας το 2.200π.Χ.

Πρόκειται για αιμοδιψή θηρία, απογόνους Ατλάντων που από το 12.500π.Χ. έως το 2.500π.Χ. γενοκτόνησαν τις ελληνικές φυλές Πελασγών: ΣΚΥΘΩΝ – ΣΑΡΜΑΤΩΝ – ΜΑΣΑΓΕΤΩΝ – ΙΣΣΗΔΟΝΩΝ – ΑΡΙΜΑΣΠΩΝ – ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΩΝ που ζούσαν στη Σιβηρία, σύμφωνα με τα “Αργοναυτικά” του Απολλώνιου Ρόδου και τα “Ορφικά Έπη”.

Πρόκειται για τους νομάδες εγκληματίες που γενοκτόνησαν τους ελληνοπελασγούς Κόλχους της λίμνης Βαϊκάλης – ΕΣΣΔ – και τους Κόλχους των σημερινών Μογγολικών οροπεδίων Χάλχα ή Κάλχα ή Κάλχου. Σημειώνουμε για τους φίλους της “αληθούς ιστορίας” ότι η “μυθική Κολχίδα” δεν είναι καθόλου μυθική και δεν βρίσκεται στον Πόντο της ΕΣΣΔ αλλά σύμφωνα με τα διασταυρωμένα “Αργοναυτικά” του Απολλώνιου και του Ορφέα, βρίσκεται μετά τον Πόντο και μετά ανάπλου Ασιατικών ποταμών – Φάσις, Όβις και Ιεννεσσέης, στην περιοχή Κάλχου όπου η Σοβιετική πόλη Κέλχα, βορείως της λίμνης Βαϊκάλης.

Στους Μογγόλους Σεφαρντί ανήκει ο γενετικός κλάδος ΝΕΖΕΡ ή ΝΑΖΙΡ ή ΝΑΖΙ ή ΝΑΖΑΡ που ήσαν συγκεντρωμένοι στην πόλη ΝΑΖΑΡΕΤ δηλαδή η “πόλη των ΝΑΖΙ” εκ της οποίας ο Χριστούλης.

Σημειώνουμε ότι σήμερα στην πρωτεύουσα του ΠΑΜΙΡ την ΣΡΙΝΑΓΚΑΡ, υπάρχει ο Ναός των Ιουδαίων που σύμφωνα με επιτόπιες έρευνες του Έριχ Φον Νταίνιγκεν ανταποκρίνεται απόλυτα στον “μυστηριώδη” ναό που περιγράφει ο Ιεζεκιήλ στην “Παλαιά Διαθήκη”.

Στην ΣΡΙΜΑΓΚΑΡ ο εκεί ΕΒΡΑΪΚΟΣ πληθυσμός φυλάσσει τον “τάφο του Ιησού” ο οποίος σύμφωνα με τις διδασκαλίες των εκεί Ραβίνων Σεφαρντί “πέθανε τελικά στο Παμίρ”!!! Οι απόγονοι των Ούννι του ΠΑΜΙΡ υποδυόμενοι τους Μουσουλμάνους Σίχ, επιδιώκουν σήμερα να διαλύσουν την Ινδία.

Οι Ούννι που προχώρησαν στην Ευρώπη σαν Ούννοι Άβαροι ή Βαυαροί, σε συνεργασία με τους Μητροπολιτικούς Μογγόλους της ΟΥΡΓΚΑ και του ΠΑΜΙΡ, ίδρυσαν την Ρατσιστική θεωρία των ΝΑΖΙΡ ή ΝΑΖΙ ή “ΝΑΖΩΡΑΙΩΝ ΤΕΥΤΟΝΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ” με την οποία αιματοκύλισαν τον πλανήτη και γενοκτόνησαν τους απογόνους των ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΚΑΝΩΝ ή ΑΣΧΕΝΑΖ.

Αν λοιπόν, οι γενοκτονημένοι “εβραίοι” του Β΄ Παγκοσμίου Πολ. ήταν ΑΣΧΕΝΑΖ και αν οι γενοκτόνοι ήταν ΣΕΦΑΡΝΤΙ ΝΑΖΙ, τότε τα ηθικά και υλικά οφέλη του “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ” πρέπει να τα αποκομίσει η ΕΛΛΑΣ, διότι δικά της φυλετικά τέκνα είναι οι ΑΣΚΑΝΟΙ ΑΣΧΕΝΑΖ και όχι του ΙΣΡΑΗΛ!!!!!! Διότι δεν είναι ΕΝΤΙΜΟ να κλέβει κάποιος το νήπιο του γείτονα, να το σφάζει όταν ενηλικιώνεται, και μετά να ζητά από τον ίδιο γείτονα να τον αποζημιώσει οικονομικά και ηθικά για το σφαγμένο παιδί “του”.

Δεν είναι ΕΝΤΙΜΟ οι ΣΕΦΑΡΝΤΙ Μογγολογενείς να επικαλούνται οφέλη που προκάλεσαν εναντίον ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΚΑΝΩΝ ΦΡΥΓΙΑΣ εξεβραϊσθέντων σε ΑΣΧΕΝΑΖ, σημερινών κατοίκων του Ισραήλ. Μήπως η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ όρων που αποκαλύπτουμε δεν είναι αληθινή; Αφήνουμε να απαντήσει ο ΒΑΛΤΕΡ ΓΚΑΙΡΛΙΤΣ στο βιβλίο του “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ”, εκδοθέν στην Ελληνική από τις εκδόσεις “ΝΟΤΟΣ” Αθήναι.

Στο κεφάλαιο “ΧΙΤΛΕΡ” αναφέρει σαν χρηματοδότες του Ναζιστικού κόμματος τους: Κόμης Ρέβεντλωφ, Κάρλ Άλμπερτ Χέκμαν Βιομήχανος, Χάρτσμπεργκ Νομάρχης, Άντον Ντρέξλερ πρόεδρος DAP, Φίλιπ Ματές, Γκρούντμαν Βιομήχανος, Αουφχόϋζερ Τραπεζίτες, Έχερ Εκδότης, Μάξ Άμαν, Χούγκο Μπρούκμαν, Έντβιχ Μπέχσταϊν Κατασκευαστής Πιάνων, Χάνσενμπαν Εβραϊκή Τράπεζα, Βέρνερ Μάζερ, Κρούπ (KRUPP) Βιομήχανος, Χούγκενμποργκ, Σίλβερμπέργκ Βιομήχανος, SIEMENS Μέτοχοι, Φέγκλερ Βιομήχανος, Τάσσεν Βιομήχανος, Σραίντερ Τραπεζίτες, Φένκενστάϊν Κόμητες, Κάρλ Μπός Βιομήχανος, Μπύχερ Ράτεναου της AEG, Τένγκελμαν βιομήχανος, Λέβενστάϊν Πρίγκιπας, Σόϋμπνερ Οίκοι ανοχής, Ρίχτερ Οίκοι ανοχής κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.

Οι ανωτέρω και πολλοί άλλοι χρηματοδότησαν το Ναζιστικό κόμμα ΠΡΙΝ γίνει Κυβέρνηση της Γερμανίας, πράγμα που αποκλείει δικαιολογίες “πιέσεων” από την Γκεστάπο. Για τους γνώστες εβραϊκής ονοματολογίας δεν χρειάζονται σχόλια. Για τους μη γνώστες παραθέτουμε τον κανόνα “τα λήγοντα εις – ΣΤΑΪΝ, – ΜΠΕΡΓΚ, – ΜΠΕΡΓΚΕΡ, – ΜΑΝ, – ΕΡ και – ΑΟΥ είναι συγκεκαλυμμένα “ευρωπαϊζοντα” ονόματα κρυπτοεβραίων και κρυπτομογγόλων Βαυαρίας και λοιπών χωρών.” Και τα υπόλοιπα όμως ονόματα του καταλόγου με διαφορετικές καταλήξεις είναι ονόματα μεγαλοεβραίων μεγιστάνων Βαυαρίας μελών του “Πανγερμανικού Συνδέσμου”, “Κύκλου του Κέππλερ”, “Ταμείου του Ρούρ” και “Αφυπνιζόμενη Ουγγαρία” των Μογγολοειδών που απετέλεσαν τα φονικότερα τάγματα εθελοντών “ES-ES εξωτερικού.” Υπάρχει περίπτωση να …ξανααφυπνισθεί ναζιστικώς η Ουγγαρία; Δεν υπάρχει πλέον λόγος αφού είναι ήδη “αφυπνισμένη” με τον κομμουνιστικό φασισμό των Ταταρομογγόλων Κυβερνητών της ΕΣΣΔ, αρχής γενομένης από Λένιν, Στάλιν κ.λπ. Για να κλείσουμε το θέμα θα αναφέρουμε το όνομα του Άλφρεντ Ρόσενμπεργκ του διάσημου ΕΒΡΑΙΟΥ θεωρητικού του Ναζισμού!!!!!

Συμπέρασμα: Οι εβραιομογγόλοι Βαυαρίας, Ιαπωνίας και Ρώμης ιδρύουν θεωρία ΦΑΣΙΣΜΟΥ με την οποία προκαλούν Παγκόσμιο Πόλεμο, έχοντας δύο αντικειμενικούς σκοπούς: την γενοκτονία των Δραβιδίων φυλών Ευρώπης και την εις ώφελός των προκύπτουσα οικονομική ανακατάταξη.

Σαν Δραβίδια Ελληνική φυλή υπολογίζουν οι Ραβίνοι Σεφαρντί τους “εβραίους” ΑΣΧΕΝΑΖ και τους γενοκτονούν μαζί με τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης. Από την αναφορά της “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για την ΜΕΛΕΤΗ του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ” παίρνουμε τα εξής στοιχεία:

Η ΕΣΣΔ έχασε το 3,7% του πληθυσμού της, η Γαλλία το 2%, η Πολωνία το 13%, η Τσεχοσλοβακία το 1,25%, η Γιουγκοσλαβία
το 10,5%, η Ολλανδία το 2,2%, το Βέλγιο το 1,3%, η Ελλάδα το 6,8% και η Γερμανία με 2.500.000 τουλάχιστον ΑΥΞΗΣΕ τον πληθυσμό της κατά 7,5% λόγω των “Κέντρων Αναπαραγωγής” του Γ΄ Ράϊχ.

Είναι περιττό να τονίσουμε ότι στα “Κέντρα Αναπαραγωγής”, γονιμοποιούντες και γονιμοποιούμενες ανήκαν στο ξανθό γένος των Σεφαρντί ήτοι των Βορείων Ατλάντων.
Ο αναγνώστης ίσως απορεί γιατί τον έχουμε οδηγήσει σε θέματα που δεν άπτονται της οικονομίας. Και όμως άπτονται σε σημείο που στη Δίκη της Νυρεμβέργης το 1945, στην “Πράξη Κατηγορίας” του γενικού εισαγγελέως Τζάκσον αναφέρονται οι κατηγορίες “προκλήσεως οικονομικού σάλου” και “εξοντώσεως εθνικών εκμεταλλεύσεων και παραγωγών”.

Επειδή η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ μας δεν είναι μόνον ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ αλλά αρχή ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ με επιδιωκόμενα την ΑΛΗΘΕΙΑ την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, προς ανατροπή του διεθνούς Ατλάντιου Κατεστημένου ΨΕΥΔΟΥΣ – ΑΔΙΚΙΑΣ – ΥΠΟΤΑΓΗΣ, παραθέτουμε ολόκληρη την πράξη κατηγορίας της Νυρεμβέργης και την στρέφουμε κατά των πραγματικών υπευθύνων εβραιομογγόλων Σεφαρντί της ORDO ADEPTIS ATLANDIS, του εκπορευόμενου ΟΤΟ και ΜΤΜ που κατηύθυναν τους ΝΑΖΙ εβραιομογγόλους
Βαυαρίας με ύπατη αρχή την οικογένεια BARUCH Στοάς “Μεγάλης Δρυός” Ν. Υόρκης:
ΠΡΩΤΟΝ: ΣΥΝΟΜΩ ΣΙΑ: Οι κατηγορούμενοι κατήρτισαν από κοινού ένα σχέδιον το οποίον και εφήρμοσαν με αντικειμενικό σκοπό ν΄ αποκτήσουν την απόλυτη εξουσία. Επίσης, συνεφώνησαν να εκτελέσουν από κοινού τα περαιτέρω εγκλήματά των.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Οι κατηγορούμενοι κατόρθωσαν εντός εξήκοντα τεσσάρων περιπτώσεων να παραβιάσουν τριάκοντα τέσσερις διεθνείς συμβάσεις και αρχίζοντας από επιθετικούς πολέμους τελικώς έφεραν έναν παγκόσμιον πόλεμον.

ΤΡΙΤΟΝ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ: Οι κατηγορούμενοι διέταξαν ή ηνέχθησαν σιωπηρώς δολοφονίας εις μιαν απέραντον κλίμακα, διέταξαν μαρτύρια και βασανιστήρια ωσάν σκλάβους εκατομμύρια εργατών και έφεραν εις τον κόσμον τον οικονομικόν σάλον.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩ ΠΟΤΗΤΟΣ: Οι κατηγορούμενοι κατεδίωξαν και εξόντωσαν τους πολιτικούς των αντιπάλους καθώς επίσης τας θρησκευτικάς μειονότητας και τας θρησκευτικάς τοιάυτας. Εξόντωσαν επίσης εξ ολοκλήρου τας εθνικάς εκμεταλλεύσεις και παραγωγάς.”

Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ