Ο.Ε.Α. - Αναφέρουμε τεχνάσματα που χρησιμοποιεί το κρυπτοεβραϊκό “ελληνικό” Κράτος ...

Από τον Αληθή Λόγο της Ο.Ε.Α. 1985 ...;


 Το πρώτο τέχνασμα είναι η συνδικαλιστική προβολή παράλογων αιτημάτων στην εργοδοσία, όπως στην περίπτωση Βαμβακουργίας Βόλου, όπου οι εγκάθετοι συνδικαλιστές των Κομματικών Οίκων Ανοχής παρέσυραν τους εργαζόμενους σε διεκδίκηση "πριμ Παρουσίας", δηλαδή χρηματικό βραβείο επειδή παρουσιάζονται για εργασία!!!!!!
Με την τακτική αυτή σε λίγο θα ζητούνται "πριμ γιατί ξύπνησε ο εργάτης να πάει στην δουλειά", "πριμ γιατί το πρωϊνό ξύπνημα του προκαλεί ψυχολογικά προβλήματα", "πριμ γιατί η παρουσία στην δουλειά του κόβει στην μέση την πρωϊνή συνουσία με την σύζυγο"! Αίσχος κομματικά καθάρματα με τους συνδικαλιστικούς μισθούς των 800.000δρχ. το μήνα, ολογράφως ΟΚΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ το μήνα.
Αίσχος καιροσκόποι της άθλιας μορφής που ζείτε από το αίμα των εργατών και των εργοδοτών. Αίσχος σουλατσαδόροι και ρουφιάνοι των διαδρόμων εναντίον της εργοδοσίας και των εργατών. Αίσχος ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ της καταστροφής εκατοντάδων ελληνικών βιομηχανιών, και ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ της απώλειας εργασίας χιλιάδων εργατών που σας ακολούθησαν.