ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΩΤΗ: (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)

"ΟΥΔΕΝ ΑΛΗΘΕΣ ΕΙ ΜΗ ΓΕΩΜΕΤΡΟΥΜΕΝΟΝ" εκ του οποίου προήλθε και η ΒΑΣΙΚΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ: "ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ ΕΙΣΗΤΩ".

Γιατί;


Διότι το Α και το Ω της Ελληνικής Πυρηνικής Ατοµικής Φυσικής ήταν η παραδοχή ότι ο ΑΔΡΑΝΗΣ - ΑΚΙΝΗΤΟΣ - ΑΝΕΥ ΚΙΝΗΣΕΩΣ (ΑΝΕΥ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ή ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΧΩΡΟΣ) είναι Στατικώς Δωδεκαεδρικός. Είναι, δηλαδή, ατέρµων γειτνίαση απεριορίστως απείρων (διότι άπειρον = απλώς µη γνωριζόµενον) κανονικών δωδεκαέδρων εφαπτοµένων απολύτως κατά τις επιφάνειες των πενταγωνικών των πλευρών, κανονικών πενταγώνων.

Εξ ού και το Πυθαγόρειο Έµβληµα: ....
Στο κανονικό πεντάγωνο, παίρνοντας ένα από τα 5 ισοσκελή τα τρίγωνα που δημιουργούν τις γωνίες του και διαιρώντας τη μεγαλύτερη πλευρά του προς τη βάση του, ο λόγος που προκύπτει ισούται με φ =1,618………


...µε τον "Πεντάκτινο Αστέρα" των Διαγωνίων του. Διά να αποκλεισθεί η έρευνα των Μαθηµατικών του Πενταγώνου, οι Ραββίνοι και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ τον κατέστησαν σύµβολο των τελετών του  ...Σατανισµού, τις οποίες τελετές επινόησαν οι ίδιοι οι Ραββίνοι. Ο νοών νοήτω.

Η αιτία αυτής της παραδοχής ήταν πολύ απλή: Όπως το κανονικό εξάγωνο είναι το σχήµα το οποίο δίδει το µέγιστο εµβαδόν µε την ελάχιστη περίµετρο, έτσι και το κανονικό δωδεκάεδρο είναι το στερεό µε το µέγιστο όγκο και την ελάχιστηεπιφάνεια (επί στερεών ιδίων όγκων) χωρίς κενά επί απείρου επαφής.

Εκκινώντας από ένα αρχικό δωδεκάεδρο, τα εφαπτόµενα ατέρµονα καθ' όλους τους άξονες καλύπτουν ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ, όπως τα ατέρµονα κανονικά εξάγωνα καλύπτουν τελείως το επίπεδο, χωρίς κενά.

Οι Έλληνες λοιπόν έκαναν την απλή και συγχρόνως τερατωδώς ευφυή σκέψη:
"ΚΑΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ, ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΑ ΚΑΤ' ΑΤΕΡΜΟΝΑ  ΤΡΟΠΟ, ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΕΥ ΚΕΝΩΝ,ΑΛΛΑ  Ο ΧΩΡΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΣΤΑΤΙΚΩΣ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΣ 
ΔΙΟΤΙ 
Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ "ΜΗΔΕΝΙΚΑ" ΑΙΤΙΑ (ΣΗΜΕΙΟ ΤΑΥΤΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΟΣ "ΑΙΤΙΟΝ - ΑΙΤΙΑΤΟΝ") ΙΚΑΝΑ ΝΑ  ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΥ ΑΙΤΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΑΥΤΙΣΘΕΝΤΟΣ "ΑΙΤΙΟΑΙΤΙΑΤΟΥ". 
ΚΑΙ ΑΡΑ 
ΑΥΤΑ ΤΑ "ΜΗΔΕΝΙΚΑ" ΑΙΤΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΤΙΚΩΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΟΓΟ: ΟΓΚΟΣ /ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ 
ΔΙΟΤΙ 
Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΟΓΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ "ΤΡΙΒΕΣ" ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΕΔΩ 
ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΕΡΙ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΘΕΟΥ" και του Υιού Αυτού Χριστού Αµήν, µετά των προφητών αυτού Αλβέρτου  (ΑΪνστάιν) και Μωάµεθ Α' του επονοµαζοµένου και Ηµισεληνιακού Κάφρου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ιδρυτού του ...θρησκεύµατος... σύµφωνα µε το οποίο, ο Αλλάχ (εβραϊστί Ελλόχ) ή Γιαχβέ κατοικεί στη Σελήνη εν µέσω βουνών πιλαφιού.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!.....


Και ιδού πώς ...πεθαίνει ο Γιαχβέ και ο Αλβέρτος οµού, µε όπλο τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ("Μεταξύ θεών και ανθρώπων, Έλληνες"):

Υποθέτουµε τρία εφαπτόµενα δωδεκάεδρα κατά ένα κοινό άξονα:

Εάν το κεντρικό κινηθεί αυθορµήτως στο φάσµα αξόνων από Α έως Γ, τα ακραία δωδεκάεδρα θα κινηθούν κατά τις περιστροφές Δ και Ε. Εάν το κεντρικό συνεχίσει να κινείται προς το "στέµµα" "Γ', Β', Α'" και αντικατασταθεί από το άνωθέν του εφαπτόµενο (άνωθεν του επιπέδου Ζ), τότε τα ακραία θα αρχίσουν αντίστροφη περιστροφική κίνηση ήτοι κανονική κίνηση "διαπασών διπλού"

ή όπως συµβολιζόταν στην Αρχαία Πυρηνική Φυσική:

Το κινητικό πρότυπο:
πλαισιούµενο από ένα σχετικώς "ακίνητο" κάλυµµα µη στρεφοµένων δωδεκαέδρων, δίδει το Συµπαντικό Οντολογικό Πρότυπο:

Αυτό το Οντολογικό Πρότυπο είναι παρ' αρχαίοις, η Εσωτερική Δοµή των ...υποατοµικών, των ατοµικών σωµατιδίων, των πλανητικών συστηµάτων, τωνΓαλαξιών, των Συµπαντικών Τοµέων και τελικώς του Σύµπαντος του Ιδίου.

Όπως θα δείξετε του Κου Βέµπου, εδώ το ουδετερόνιοδεν είναι το βλακώδες σωµατίδιο Ν όπως το σχηµατοποιεί η σύγχρονη "φυσική" των Ραββίνων Αλβέρτων και Μάξ (Πλάνκ) εντός του πυρήνα (επόµενο σχήµα), ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΩΣ ΣΤΕΡΕΟ ΚΕΛΥΦΟΣ (Στερεοϋφή) τους ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ του Ατόµου.
Είναι οµοίως φανερό ότι η ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΥΛΗ και η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΑΝΤΙΥΛΗ  ενυπάρχουν στο ίδιο Άτοµο, καλυπτόµενες από τη Νετρονιακή (µη περιστρεφόµενη) Ουδετεροΰλη.

Είναι επίσης φανερό ότι ο Κώνος στο σηµείο επαφής του µε τον Αντικώνο της Αντιύλης ορίζει την ΣΤΕΝΩΣΗ ΔΙΠΟΛΟΥ την οποία οι σηµερινοί Ραββινοµπερδεψίες εβάπτισαν "ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ", διότι τα όργανα οράσεώς µας έχουν εαισθησία ΜΟΝΟΝ στις δεξιόστροφες σπειροειδείς ακτινοβολίες, ενώ δεν ενεργοποιούνται από τις αριστερόστροφες ακτινοβολίες.

Η ακριβής δοµή αρµονικών του διπόλου Προτύπου είναι:
όπου µεταφέροντας το Πρότυπο σε επίπεδο Ηλιακού Συστήµατος, συµπεραίνουµε ότι κάθε Ηλιακό Δίπολο έχει ΗΛΙΟΝ και ΑΝΘΗΛΙΟΝ (έχει παρατηρηθεί ο Μεσήλιος και όχι ο Ανθήλιος ( ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟ ...ΡΑΒΒΙΝΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ  από
τα Κατοπτρικά Τηλεσκόπια των Ραββίνων του Ψεύδους) και ΜΕΣΗΛΙΟΝ.
Ο κάθε ΗΛΙΟΣ (ή ΑΝΘΗΛΙΟΣ) πλαισιώνεται από Δώδεκα Πλανήτες (ή Αντιπλανήτες)  εξ ού και το Αρχαίο Δωδεκάθεο συµβολικώς (και οι δώδεκα µαθητές του Χριστούλη Ηµών, Αµήν). ( Η ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ: ΔΩΔΕΚΑ ΤΡΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΤΙΤΡΟΧΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙ-ΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟΝ) 

Το Ηλιακό - Ανθηλιακό µας Σύστηµα περικλείεται από µία διαφανή Ουδετερονιακή Στερεοϋφή, από την οποία είναι αδύνατη η έξοδος "διαστηµοπλοίων" των Ραββίνων, εκτός αν την επιχειρήσουν κάτωθεν του ΜΕΣΗΛΙΟΥ, δηλαδή από τον Νότιο Πόλο της Στερεοϋφής, διότι οι Πόλοι (Βόρειος και Νότιος) όλων των "Επιπέδων" των Προτύπων είναι αντιστοίχως ΟΠΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ και ΕΞΟΔΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ.

Ο λόγος για τον οποίο, οι ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΤΡΟΧΙΩΝ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΩΔΕΚΑ, οφείλεται και πάλι στη Δοµή του Δωδεκαέδρου Εκκινήσεως, αλλά η παρούσα εκφεύγει της ...αρµοδιότητος ταύτης διότι θα πρέπει να αναφερθούµε σε Γεωµετρία Κινητική.

Αυτές τις τροχιές ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΥΔΕΤΕΡΟΝΙΟΥ, οι Ραββίνοι ονόµασαν "τροχιές ηλεκτρονίων" ...εξωκείµενες του Ουδετερονίου, ονοµάζοντας τους "πλανήτες" και "αντιπλανήτες" του Ατόµου "ηλεκτρόνια" και "αντιηλεκτρόνια".

Δηλαδή σκλαβωθέντων και λογοκριθέντων των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ (οι τελευταίοι εσφάγησαν από Θεοδόσιο και ( *1) Ιουστινιανό), έγινε στη Φυσική "της Πουτάνας Μητρός του Ραββίνου το Κάγκελον".

Αυτό που πρέπει να σηµειωθεί είναι ότι: Τα πρώτα δύο Δωδεκάεδρα Εκκινήσεως (τα δύο ακραία της Τριάδος) (άλλη Επιστηµονική Έννοια µεταλλαχθείσα εις ...Πατέρα, Υιόν και Άγιον Πνεύµα) εάν συµπαρασύρουν στην περιστροφή τους τα 12+12 δυνητικώς εφαπτόµενα γειτονικά δωδεκάεδρα και εάν κατόπιν τα δύο 13µελή σώµατα συµπαρασύρουν τα δυνητικώς σε αυτά εφαπτόµενα και ούτω καθ' εξής έως την "108η" (12η)(εκατοστή ογδόη διαστρωµάτωση), τότε το 109ο (εκατοστό ένατο) στοιχείο αποκτά υπερπυκνότητα ήτοι "υπερβαρύτητα" και γίνεται το πρώτο µίας νέας "πυκνότερης σειράς" 108 στοιχείων.

Αυτά σηµαίνουν ότι αντί οι Ραββίνοι να γράφουν για "µπουζόνια", "πουστόνια" και "κωλοτρυπιδόνια" (...µπουζόνε = πούστης στα Ιταλικά), θα πρέπει επιτέλους να σοβαρευθούν και να βγούν να πούν ότι "ρε παιδιά, απατεώνες γεννηθήκαµε, συγχωρείστε µας, δεν υπάρχουν ούτε  "πουστόνια", ούτε "γλουτόνια" (όλο στον ...γλουτό ο Ραββίνος το µυαλό του), υπάρχουν 108 στοιχεία ελαφρότερα του Υδρογόνου εκ των οποίων το βαρύτερο είναι αυτό το οποίο µέχρι σήµερα ονοµάζουµε "νετρόνιο".

Και υπάρχουν 108 στοιχεία βαρύτερα του ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ MEDELEJEF (άλλο ραββινικό παιδί λουλούδι κι αυτό) και υπάρχουν τόσες χιλιάδες "κλίµακες-σειρές" 108 στοιχείων πάνω από την MEDELEJEF και τόσες χιλιάδες κλίµακες "υπερβαρέων" στοιχείων κάτω από την MEDELEJEF, έως την κλίµακα 108 υπερβαρέων στοιχείων του Σειρίου Β ...καθώς λένε και οι Ντόγκον για "το Βαρύτερο Άστρο του Σύµπαντος, το Συνοδό του Σειρίου Α" ("ΔΑΚΤΥΛΟΠΟΑ").

(*1)ΕΡΓΑ ...ΤΡΩΙΓΕΝΟΥΣ-ΧΕΤΤΑΙΟΓΕΝΟΥΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ": ΤΟ 525 Μ.ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ (GIUSTINIANO GENOVANO), ΡΩΜΑΙΟ-ΧΕΤΤΑΙΟΣ, ΔΙΑΤΑΓΑΙΣ 
ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ (ΑΝΕΣΚΑΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ) ΤΗΣ "ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ" ΑΘΗΝΩΝ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ. 
Η ΒΡΩΜΙΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣΤΟ 1200 Π.Χ. ΚΑΤΗΛ-ΘΑΝ ΩΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΘΗΒΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΩΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ 
ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ "25ΕΤΗ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ". ΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ (ΤΗΣ ...ΤΡΩΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ), ΗΤΑΝ ΣΚΥΘΕΣ ΗΤΟΙ ΤΡΩΕΣ 
ΜΙΣΟΥΝΤΕΣ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΗΣΑΝ ΤΡΩΕΣ ΟΜΟΙΩΣ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΗΒΑ 
ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΠΑΡΟΙΚΟΥΣ. 
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΡΩΩΝ-ΔΩΡΙΕΩΝ (ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ 
ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΥΠΟΓΕΙΩΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (ΚΟΜΜΑΤΑ) ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΕΥ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ 
(...ΦΑΣΙΣΜΟΣ). ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ή ΑΛΛΕΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ. 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΥΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΩΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ. ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑΤΩΝ ΤΡΩΩΝ ΗΤΑΝ: 
ΚΑΘΟΔΟΣ ΔΩΡΙΕΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΙΝΕΙΑ (ΤΡΩΑ) ΠΡΟΣ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΔΩΡΙΕΩΝ ΠΡΟΣ ΙΔΡΥΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΡΩΑ ΛΥΚΟΥΡΓΟ. Η ΣΠΑΡΤΗ 
(ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΗΔΙΖΟΥΣΑ) ΕΝΩ ΔΙΕΘΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟ 40.000 ΑΝΔΡΩΝ , ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥ-ΛΕΣ 300 ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ 
ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΣΠΑΡΤΗ ΔΕΝ ΠΟΛΕ-ΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ (ΤΡΩΙΚΗΣ) ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑΞΑΝΑΚΤΙΣΘΕΙ Η "ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΛΙΣ ΤΡΟΙΑ". ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΑΠΕΣΤΕΛΛΕΤΟ ΠΡΟ 
ΑΝΑΤΟΛΑΣ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ "ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑ-ΝΤΙΝΟΣ" (CONSTANTIUS) ΤΡΩΑΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ "ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΗΣ FAMIGLIA TROJANA ΤΟΥ ΑΙΝΕΙΑ". 
ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΕΛΕΓΗ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ ή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΡΩΜΑΪΚΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΕΦΟΒΕΙΤΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝ 
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΩΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ...ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. 
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΟΓΕΝΗ-ΤΡΩΙΚΗ ΕΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΟΓΕΝΗ ΤΡΩΟΓΕΝΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΥΠΟΓΛΩΣΣΑ. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ-ΤΡΩΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΡΟΣ ...ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ...ΝΟΜΟΘΕΤΩΝ. 
ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΩΤΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ "ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΚΥΘΩΝ ΤΡΩΩΝ", 
ΟΤΙ "ΣΚΩΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΣΚΥΘΙΚΟ ΔΟΓΜΑ" ΚΑΙ ΟΤΙ "TORY'S" (ΑΓΓΛΟΙ ΛΟΡΔΟΙ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΤΡΩΕΣ". ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΦΕΡΕΙ Η ΤΡΩΙΚΗ ΕΟΚ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!!!!!!!!