ΠΕΡΙ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑΣ...

Με την ιπποπέδη (και τις ιπποπεδικες τροχιές "Στέμματος" ]+[ ηλιακού πλέγματος ή Μέσου-Ήλιου!!!!) ασχολούνταν έντονα και ο Πρόκλος εκτός από τον Εύδοξο που τις ανακάλυψε αρχικά προ χριστού!!!

Ο Πρόκλος ήταν ο τελευταίος διοικητής-καθηγητής της Ακαδημίας Πλάτωνος πριν αυτή καταστραφεί από τους βυζαντινούς σκοταδιστές.

Θυμηθείτε τι έλεγε η ΟΕΑ για τον Πρόκλο και τον διχασμό του Μηδενός (ή Στέμματος ή Ιπποπέδης) ή του αυτογενούς αδρανούς αιθήρος!! Πρόκλος και Εύδοξος και Δημόκριτος πρέπει να διατηρούσαν αρχέγονη προσελήνια εξωγήινη γνώση σε συνδυασμό με τη δική τους υπερυψηλή ευφυΐα....αυτοί οι άνθρωποι-εξωγήινοι ήταν Πανεπιστήμονες και πρέπει να βρήκαν τα πάντα ακόμη και τον ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ-ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ τρόπο με τον οποίο αυτοδημιουργήθηκε και εξελίχθηκε το σύμπαν!!!

Δείτε το σήμα του Απείρου!!! http://www.2dcurves.com/quartic/quartich.html





http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/01/undo-of-stupidities-about-nazi-swastika.html



Αγια ...Τρισ-ήλια Τριάδα...... Ε ρε καταντημα ε!!! Αγ(ρ)ια διεστραμένη (πρώην ελληνική) Τριάδα του εξακτινου αστερος του Δαβιδ που διατασει καταστροφη Ελληνικου Πολιτισμου, αγαλματων, ακαδημιας πλατωνος κλπ.



Θιβετιανικά και Σι(ω)νικά κινούμενη "δρακονιανή ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ μήτρα" παραγωγής πλαστών συμπαιχνιακών (διαπλεκώμενα τρίγωνα) παρα φύσιν διπολικότητων "ιδεολογιών" προς τα έθνη λευκής και μαύρης φυλής με σκοπό τη διαίρεση τους, την σχιζοφρένεια και αποβλάκωση τους την αλληλοκαταστροφή τους και εν τέλη την γενοκτονία τους με την 666 (θεοσοφική ναζιστικοποίηση + αντιχριστη=> M.R.A.) πολωμένη και προβοκατόρικα υπονομευμένη επιθεσή τους εναντίον της Κίνας (Back to Jerusalem Movement 888 + Moon Korea 777).

για τα υπόλοιπα.... παραθέτω επιστημονικό αποσυμβολισμό ενιαίων προσελήνιων επιστημών απεκατεστημένων από ΕΑΣ/ΟΕΑ:

ΑΝΑΙΡΕΣΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙ «ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ» ΚΑΙ … ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΙΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ
(ή ΕΠΙΜΟΦΩΣΙΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ)

ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΥ ΟΦΕΩΣ … ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ»

Εάν «εξ όνυχος κρίνεται ο λέων», «εξ ελλείψεως γνώσεως κρίνεται ο βάρβαρος».
Αιτιολογούμε: Πριν αναλάβετε την θέση Ταγού του Ελληνισμού κατά φρούδες φιλοδοξίες σας, κρίνουμε σκόπιμο να σας επιμορφώσουμε με Θεμελιώδη Στοιχεία Ελληνικότητος, δια να διευκολυνθείτε εις το ..Χριστάρεστον και Μεγαλαχάριστον έργον σας, εάν βεβαίως η Μεγαλόχαρη δεν προβάλη αντιρρήσεις εις τους εμπλέκοντες το όνομα της με ασεβή λογοπαίγνια και ακόμα ασεβέστερα σύμβολα Ελλήνων: ΠΡΟΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ & ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΤΑ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΝ ΛΟΓΙΣΜΟΝ «ΤΕΤΡΑΚΤΙΝΩΝ ΤΡΙΩΝ» ή ΤΡΙΩΝ ΗΛΙΩΝ(ΠΥΡΗΝΩΝ) ΗΛΙΟΥ-ΥΛΗΣ / ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ-ΗΛΙΟΥ / ΗΛΙΟΥ-ΑΝΤΙΥΛΗΣ

ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ



* Κοσμικό Αυγό Ορφικών (Τρισυπόστατο Σύμπαν - Τριονίων - Τριδυμων αλληλοεφαπτόμενων δωδεκαέδρων)

ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ:
1) Δύσις: Εδάφη Δυτικώς του Μεσημβρινού Διερχόμενου από Νήσον Δήλον.
Κέντρον: Δελφοι ["μήτρα" πολιτισμού, Ελλάς Θηλυ πολιτισμικής ροπής]

2) Κέντρον: Μεσημβρινός διερχόμενος από νήσον Δήλον: Απολλώνειον κέντρον Ελλάδος.
Κέντρον Πλανήτου. [Αντικατάσταση από εβραιοσάξονες με τον σημερινό μεσημβρινό του Γκρινουιτς Αγγλίας]

3) Ανατολή: Εδάφη ανατολικώς του μεσημβρινού διερχόμενου από νήσον Δήλον.
Κεντρον: Σαρδεις ["Τρώων - Τρώσκων - Διαπερνών", Ελλάς Άρρενος πολιτισμικής ροπής - Μικράς Ασίας)

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ, ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ [ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ]

1) Δεξιόστροφα ηλιακά, γαλαξιακά, νεφελωματικά συστήματα.
Αστρικά σπειρώματα υπό σχετικήν πύκνωσιν.
Θηλεια σπειρώματα.

2) Σχετικώς στατικά «πλανητικά», γαλαξιακά, νεφελωματικά συστήματα.
Αστρικά «Στέμματα» μονόδρομης εξόδου.
Ερμαφρόδιτα «Στέμματα»

3) Αριστερόστροφα ηλιακά, γαλαξιακά, νεφελωματικά συστήματα, αστρικά σπειρώματα υπό σχετικήν αραίωσιν.
Άρρενα σπειρώματα διευρυνόμενα.

ΒΙΟΛΟΓΙΑ

1) Δεξιόστροφες «Βιοτικές» πρωτεϊνες αμινοβάσεις, RNA.
Ιδιότητες σθένους –OH Βάσεως.

2) Σχετικώς Στατικές «Αμφιβιοτικές» πρωτεϊνες, αμινοάλατα.
Ιδιότητες σθένους: Μηδέν.

3) Αριστερόστροφες «Αντιβιοτικές» πρωτεϊνες, αμινοξέα.
Ιδιότητες Σθένους: +Η Οξέως.

ΦΥΣΙΚΗ

1) Δεξιόστροφη Κοσμική Ακτινοβολία και Κυματική.

2) Πολωμένη κατά επίπεδα Κοσμική Ακτινοβολία και Κυματική.

3) Αριστερόστροφη Κοσμική Ακτινοβολία και Κυματική

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ

1) Δεξιόστροφος εκ των δυο πυρήνων των ατόμων.

2) Το κέντρον «Στέμματος» των δύο πυρήνων των ατόμων (σχ. πλάγιο 8, σύμβολο «άπειρου»)

3) Αριστερόστροφος εκ των δυο πυρήνων των ατόμων

ΧΗΜΕΙΑ

1) «Θηλεια» χημικά στοιχεία αρνητικού χημικού σθένους
« - » Πυκνώσεως

2) «Επαμφοτερίζοντα» χημικά στοιχεία.
σθένους « + » και « - » Αδρανή στοιχεία

3) «Άρρενα» χημικά στοιχεία θετικού χημικού σθένους
« + » Αραιώσεως

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

1) Ολοκληρώματα «S», «SS», «SSS» και διαφορικός λογισμός αρνητικών αριθμών

2) Αντιστροφή λογισμού [Αιτίου <= 0 => Αιτιατού] επί του «Στέμματος» του «Μηδενός». [Αυτογενής Διχασμός του μηδενός ή ουδέτερου αρχικού Αιθήρος σε πρωτογενή Δωδεκαεδρικά Σωματίδια Διπολικου Αιθήρος, αυτογέννεση Σύμπαντικού Οργανισμού κατά Ορφικό λογισμό]

3) Ολοκληρώματα «S», «SS», «SSS» και διαφορικός λογισμός θετικών αριθμών

ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ

1) Λογισμός Κινητικής Γεωμετρίας Δεξιόστροφων Κανονικών Στερεών

2) Λογισμός Σχετικώς Στατικής Γεωμετρίας Στέμματος Ζεύγους Στερεών

3) Λογισμός Κινητικής Γεωμετρίας Αριστερόστροφων Κανονικών Στερεών


«ΔΡΑΚΩΝ» ή «ΟΦΙΣ» : Κυματική Φυσική /\/\/\/\/\/\/\/\ Αρχαίων Ελλήνων

]+[

Καθόλου τυχαία η χρήση της αριστερόστροφης σβάστικας από τον Χίσλερ-Χίτλερ μπασταρδο"Ροτσιλδ":

Φυσικά και ήταν εκούσια και με απώτερο νόημα η επιλογή του. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στον κόσμο. Ο Χίτλερ είχε εντρυφήσει στον αποκρυφισμό απο πολύ νέος. Ο Χίτλερ όμως δεν δρούσε μόνος του, άλλοι κινούσαν τα νήματα από το παρασκήνιο και οι ίδιες δυνάμεις τον ανέδειξαν. Οι μυστικές εταιρειές και ο γερμανικός ναζιστικός αποκρυφισμός φούντωνε. Αυτή η τροφοδότηση του ναζιστικού αποκρυφισμού σε θεωρίες και σύμβολα προήλθε από το σιν-οκινούμενο Θιβέτ και αν το επεκτείνουμε περισσότερο ακόμα και από τις ίδιες τις μυστικές εταιρείες των αυτοκρατόρων της Σινας-Κίνας(Ιδε το διαφωτιστικό βιβλίο "Ναζισμός μυστική εταιρεία" -Βερνερ Γκερσον, για την σύνδεση των θεωρητικών του ναζισμού με Θιβετ-Σαμπάλα-Κίνα τουτέστιν των εβραιογενών, βαυαρογενών λευκομογγόλων θεωρητικών, Χαουσχοφερ, Λινκον Φον Τρεμπιτς κλπ άπαντες μεμυημένους σε μυστικές εταιρείες της Ασίας).
Είναι γνωστές οι προπολεμικές επαφές των Ναζιστών με θιβετιανούς μοναχούς και μεμυημένους σε μυστικά τάγματα της περιοχής. Κυκλοφορούν ακόμα και σχετικά ντοκυμαντέρ:

http://www.youtube.com/view_play_list?p=AC23F80DA874EAF9&search_query=NAZI+in+tibet

Επίσης από το Θιβέτ προήλθε ένα ακόμα παράλληλο ρεύμα που επηρέασε σημαντικά κατόπιν τις θεωρίες του Ναζισμού στη δύση. Αυτό της θεοσοφίας με τα παραπλήσια ναζιστικής ροπής δόγματα του τύπου ΙΕΡΑΡΧΙΑ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ-ΠΟΛΕΜΟΣ αντίθετα με τα δόγματα του τυπικου ελευθεροτεκτονισμού ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ-ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. (Πλαστές Συμπαιχνιακές Διπολικότητες δεξιας-αριστεράς οδού)
Αυτές οι μογγολικές και σινικές ομάδες πήρανε τα πανάρχαια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ αρχέτυπα ελληνικά σύμβολα των τετρακτίδων από τους αγρίως γενοκτονημένους πελασγικούς απω-ιωνικούς πληθυσμούς της Ασίας και τα διέστρεψαν σε παρα φύσιν διπολικότητες του στύλ "αριστερά ατραπος" ή "ο δρόμος της δεξιάς χειρός" που εξυπηρετούν τον ίδιο κοινό εξουσιαστή και σύστημα..
Ο Χίτλερ δεν θα μπορούσε να υιοθετήσει την αντίστροφη τετρακτίδα διότι τότε θα ερχόταν σε αντίθεση με την θεωρητική θιβετιανοκινούμενη υποδομή του ίδιου του Ναζισμού. Γι'αυτούς τα συμβολα και η πραγματική ζωή έχουν έναν αλληλένδετο "μαγικό" συνδετικό κρίκο. Απέκοψαν λοιπόν ("χώρισαν το πολιτισμικό ζευγάρι") με πάρα φύσιν τρόπο από την αμφιγονική εναρμονισμένη με τη φύση σχέση των διπολικών τετρακτίδων με την χρυσή απολλώνεια τομή και πήραν αποκλειστικά την αρρενα τετρακτίδα και κατ'επέκταση όλες τις "αρσενικές" μοναχικές ιδιότητές της, όπως Αυταρχισμός, Απολυταρχία, Βία, Ενεργητικότητα, Επεκτακτικότητα, Έκρηξη, Καταστροφή (το τελευταίο κατά θιβετιανικό αποσυμβολισμό) με αποτέλεσμα τα επακόλουθα εγκλήματα του Ναζισμού μέσω της πρόκλησης και έκρηξης του Β'ΠΠ και την απόδοση μομφής εγκληματικών εμβλημάτων σε αυτά τα ελληνικά πανάρχαια ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ σύμβολα (και ο απώτερος σκοπός είναι συγκεκριμένος αλλά δεν θα τον αναφέρω). Υιοθέτησαν μάλιστα την τετρακτίδα σε πλάγια κλίση ούτως ώστε να ομοιάζει με περιστρεφόμενο τροχό ή με τον "Βούδα με τον τροχό" που ποδοπατά και ισοπεδώνει καταστροφικά τα εχθρικά έθνη των ...υπανθρώπων (των μη ανήκοντων τάχα στην "Άρεια φυλή").
Παράλληλα ένα δεύτερο σύμβολο που συνδέεται άμεσα με την ίδια ροπή είναι και ο Επεκτεινόμενος Σταυρός (το λέει το όνομα του, δηλώνει Ιμπεριαλιστική επεκτατικότητα προς όλες τις κατευθύνσεις, Έκρηξη, Αραίωση-με επιστημονικό αποσυμβολισμό-) το οποίο σύμβολο υιοθέτησε το όμοιας θεωρητικής υποδομής συγγενεύον με το ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας, ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα του επεκτεινόμενου σταυρού της Ουγγαρίας (ARROW CROSS PARTY) επίσης καταδικασμένο στην ιστορία για φριχτά εγκλήματα πολέμου στον Β'ΠΠ και στο μεσοπόλεμο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Arrow_Cross_Party
(δείτε το έμβλημα του και συγκρίνεται με του ΛΑ.Ο.Σ. , ρόμβος και επεκτεινόμενος με 4 βέλη σταυρός)

Τα ίδια εμβλήματα (αριστερόστροφης τετρακτίδας, αριστερότροπου μαίανδρου και επεκτεινόμενου σταυρού) χρησιμοποιούν ανεξαιρέτως μέχρι και σήμερα όλες οι νεοναζιστικές οργανώσεις ανά τον κόσμο, δηλαδή όλες οι οργανώσεις υπαγόμενες στη ναζιστική διεθνή (Και η Χρυσή Αυγή συμπεριλαμβανομένου), ακόμα και το ίδιο το πολιτικό κόμμα της Ελλάδος, ΛΑ.Ο.Σ. με πιο συγκεκαλημένη όμως μορφή, ώστε να μη γίνεται εύκολα αντιληπτό!

βλ. θέμα:
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=79&t=833&start=18