ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ: Εξηγήσεις Ο.Ε.Α.

1. Πράγματι ο Χριστιανισμός ως κεντρικό του δόγμα έχει την αγάπη και αυτό χρησιμοποιεί ως δόλωμα γενοκτονίας των Ελλήνων και της λευκής και μαύρης φυλής γενικότερα. Γι'αυτό έχει και το σύμβολο του που είναι ο σταυρός και δεν είναι άλλο από το σύμβολο ]+[ της θωρακικής περιοχής του αυτοδημιούργητου συμπαντικού οργανισμού που δεν είναι άλλο από την περιοχή των συναισθημάτων και άρα και της Αγάπης. 

Το δόλωμα της χριστιανικής αγάπης που δόλια εμφυτεύτηκε στα πελασγικά έθνη και στην Ελλάδα έχει να κάνει με την λανθασμένη διδασκαλία περί μονομερούς ακόμα και μη δικαιολογημένης αγάπης! Αυτό έχει προεκτάσεις. Η προέκταση είναι στο επίπεδο της γεωπολιτικής και έχει να κάνει με τη μονομερή μη δικαιολογημένη αγάπη και άρα και τον μονομερή μη δικαιολογημένο αυτοκτονικό αφοπλισμό των πελασγικών εθνών και της Ελλάδος έναντι του μογγόλου εχθρού.

Παραδείγματα:

Διδάσκει ο Χριστιανισμός: Αγάπα (αδιάκριτα και αδικαιολόγητα και μονομερώς) τον εχθρό σου. Αν σε χαστουκίσει στο ένα μάγουλο (αν σε γενοκτονήσει τον Ανατολικό Ελληνισμό Μικράς Ασίας) γύρνα να σε χαστουκίσει και το άλλο (άστον να σε γενοκτονήσει και τον Δυτικό Ελληνισμό)

Επίσης διδάσκει:

Τα όπλα ημών δεν είναι σαρκικά. Μη θησαυρίζετε επί της Γης. Ευτυχώς οι Έλληνες Ήρωες Επαναστάτες του 1821 αν και φαινομενικά χριστιανοί δεν παρασύρθηκαν από αυτές τις σιωνιστικές διδασκαλίες δολώματα-παγίδες, και θησαύρισαν επί της Γης μέσώ εμπορίου και με αυτό τον επίγειο θησαυρό αγόρασαν-εξοπλίστηκαν με σαρκικά όπλα-ντουφέκια-σπαθιά και έσφαξαν εντελώς αντιχριστιανικά τον κατακτητή-δυνάστη-εχθρό-τύρανο Μογγόλο Τούρκο αγνοώντας τους αφορισμούς της επανάστασης από την Εκκλησία.

Συνεπώς επαναφέρουμε τη σωστή ορθή εναρμονισμένη με τη φύση διδασκαλία συναισθημάτων που έχει να κάνει με:

Δικαιολογημένη Διμερή Αγάπη.

και Δικαιολογημένο Διμερές Μίσος.

Η αδικαιολόγητη αδιάκριτη μονομερής αγάπη έχει γεωπολιτικά ένα μόνο αποτέλεσμα. Τη συρρίκνωση γεωγραφικά και πολιτισμικά ενός πολιτισμού ή έθνους.

Αυτό είναι μυστική διδασκαλία των Ραβίνων και το σύμβολο του + κλειστού [+] από όλες τις γωνίες σημαίνει ακριβώς αυτό. Συρρίκνωση και εκμηδένιση πολιτισμών. Και πράγματι αυτό έπαθε ο Ελληνισμός στα χρόνια του Χριστιανισμού. Συρρικνώθηκε και τήνει σήμερα να εξαφανιστεί.

2. Για το δεύτερο σκέλος πράγματι πρόκειται για εβραϊκές μυθοπλασίες η βιβλική δημιουργία. Δεν έχουν αφεθεί όμως πίσω από τις Οικουμενικές Συνόδους διότι όλη η απάτη της εβραϊκής γενέσεως στην εβραϊκή Βίβλο-Παλαιά Διαθήκη διδάσκεται  ακόμα και σήμερα στα ελληνικά σχολεία ως κύρια ύλη από το δημοτικό. Συνεπώς αφού οι Έλληνες διδάσκουν ακόμα στα παιδιά τους αυτά τα εβραϊκά ψεύδη παραμένουν παγιδευμένοι στις δαβίδιες πνευματικές πέτρες σφεντόνης των σιωνιστών και των ραβίνων. 

Το ορθό και ελληνικό είναι να διδάσκεται η επιστημονική βιολογική θεωρία της εξέλιξης από το δημοτικό, πράγμα το οποίο από το κύκλωμα των παπάδων που ελέγχουν τα υπουργεία παιδείας ΚΑΙ (ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ) ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ αποφεύγεται με λύσσα να εφαρμοστεί!

3. Άπαντα τα θαύματα, οράματα, όνειρα εν εγρηγόρση, φαεινές ιδέες κλπ πρόκειται είτε για απάτες γήινων είτε για πνευματικές υποβολές μέσω εξασκήσεως της υπόφυσης είτε για εξωγήινη σεληνιακή προηγμένη τεχνολογία του Σιν-Σιων-Γιαχβε. (Κάμπαλα και Αντικάμπαλα)

Χαρακτηριστικό το "θαυμα" με το περιστέρι του Βόσπορου στην κεφαλή του χριστιανοδωδεκαθειστή τριπλού προβοκάτορος πράκτορος Τουρκαλβανού Καρα-ZAFFERI (μέλους του θεοσοφικού ΟΤΟ Λονδίνου) ως ένδειξη-παγίδα-δόλωμα "ΣΗΜΑΔΙ" για τους βλάκες νεοέλληνες Πελασγούς ότι δήθεν αυτός (Ο Καρατζαφέρης!!!!) θα είναι ο εκλεκτός του Θεού!!! (διάβαζε: του Σεληνιακού Σιν-Σιων-Γιαχβε) που θα απελευθερώσει την Πόλη και θα ιδρύσει την Χριστιανοδωδεκαθειστική ελληνοβυζαντινή αυτοκρατορία του κώλου ΣΟΥΦΙ 666 η οποία θα οδηγήσει τα έθνη της δύσης σε προβοκατόρικη αυτοκτονική επίθεση εναντίον των Κινέζων 888 του έθνους του Δράκου και των Συμμάχων του (Ρωσίας και Ισλάμ) ο οποίος σαρωτικά αντεπιτηθέμενος θα γενοκτονήσει κατά προτεραιότητα τους Έλληνες την λευκή και τη μαύρη φυλή.

Το ίδιο ισχύει και για θαύματα του "Αγιου Φωτος" κλπ... όλα σχεδιαζόμενα για να συντηρούν τις σεληνιακές θρησκευτικές εφευρέσεις και την απάτη του ανύπαρκτου Εξωκοσμικού δημιουργού μυστηριώδους Θεού-Τρομοκράτη του απαιτούντος λατρεία και την τυφλή υποταγή - τυφλή πίστη των γήινων δούλων του ως έντρομων δημιουργημάτων του! 

Το θέμα είναι τεράστιο και δεν σηκώνει ανάλυση εδώ. Σε προτείνω να διαβάσεις το κείμενο ΙΑ 1988 της ΟΕΑ για περισσότερα.

4. Ο Ιησού Χριστός ή όπως ήταν το πραγματικό όνομα του: Ραβίνος Γιεχοσουα (Ιησους = Γιεχοσούα στα εβραικά που σημαίνει: Ο Γιαχβε σώζει!!! 

Ο Σεληνιακός Σιν-Σιων Σώζει τους μογγόλους και γενοκτονεί πελασγούς!!) ομώνυμος του γενοκτόνου σφαγέα ελλήνων της ελληνικής Παλαισατίας ή Παλαιστίνης εβραιομογγόλου "Ιησού του Ναυή", δεν επρόκειτο για Έλληνα φυσικα αλλά για εβραιομογγόλο απόγονο του Δαβίδ και του Αβρααμ ή Χαβρα-Χαν της εβραιομογγολικής ορδής Υξως και Ελαμιτών της Μεσοποταμίας και της πόλεως Ουρ ή Ουργκα με πολιούχο θεό τον θεό Σιν της Σελήνης!

Το αυτό της καταγωγής του διαβεβαιώνεται από την ίδια της εβραική Αγία Γραφή -Καινή Διαθήκη στην αρχή της όπου και αναγράφεται το γενεαλογικό του Δένδρο. Τον αποκαλούσαν δε "Υιό του εβραιομογγόλου μισέλληνα Δαβίδ"!!!

Ομοίως οι μαθητές του δεν είχαν ελληνική καταγωγή αλλά είχαν εβραϊκή καταγωγή και εβραϊκά ονόματα τα οποία άλλαξαν σε ελληνικά για να θολώσουν και να τυφλώσουν τους σκλαβωμένους τότε στους Ρωμαίους Έλληνες.

Παραδείγματα: Σίμων έγινε Πέτρος, Ραβίνος Σαούλ έγινε Παύλος κλπ

Πράγματι δοξάστηκε ο σιωνισμός-χριστιανισμός μέσω των Ελλήνων. Διότι τότε είμαστε οι πλανητάρχες πολιτισμικά και εφόσον πέσαμε στο δόλωμα-παγίδα των ραβίνων να τον διαδώσουμε καλά να πάθουμε. Σήμερα χρησιμοποιούνται διάφορα χριστιανικά δόγματα και ειδικά ο προτεσταντικός χριστιανισμός των καθαρμάτων τύπου Τζορτζ Μπους για να δικαιολογήσουν τα γενοκτονικά εγκλήματα τους στην Παλαιστίνη και στο Ιράκ υπέρ του εκλεκτού λαού του Θεού Ισραήλ(!!!) ώστε να  έρθει η Β'παρουσία και να αρπαγούν οι προτεστάντες στη ...Σελήνη!!! 

Ε ΡΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΗΜΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ. Ε ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟΥΣ ΣΙΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Υπενθυμίζω ότι ο φυσει μισέλληνας εβραιομογγόλος Γιεχοσουα αποκάλεσε σκυλιά τους έλληνες και τέκνα τους εβραίους.

5. Πράγματι ο Ερμής ο Τρισμέγιστος αλλά και άλλοι Έλληνες σοφοί όπως οι Ορφικοί άφησαν υπονοούμενα περί κοσμικής τριαδικότητας. Αλλά αυτή η τριαδική φύση-δομή επρόκειτο για καθαρά επιστημονική έννοια στην αρχική της ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑ μορφή και όχι θρησκευτική-μυστηριώδης-ανεξήγητη-λατρευτική έννοια!

Η επιστημονική έννοια έχει να κάνει με την τριπλή φύση του κοσμικού (ορφικού) αυγού και του αυθόρμητα ταλαντούμενου δωδεκαεδρικού αιθήρος που σχηματίζει από τον αδρανή δωδεκαεδρικό χώρο, τριάδες στοιχειωδών σωματιδίων-δωδεκαέδρων με τα 2 ακριανά να είναι αντιπεριστρεφόμενα και το μεσαίο σχετικώς ακίνητο.

Αυτο αντικατοπτρίζεται μαθηματικώς με όλη την ακολουθία των αρνητικών αριθμών -1, -2 , -3 -οο (δεξιόστροφο δωδεκάεδρο) με το Μηδέν (σχετικώς στατικό δωδεκάεδρο - κέντρο ιππποπέδης) όλη την ακολουθία των θετικών αριθμών +1, +2, +3 +οο (αριστερόστροφο δωδεκάεδρο) επίσης με τις 3 μορφές της ύλης
1) Αντι-Ύλη (δεξιόστροφο Αντι-πρωτόνιο)
2) Ουδετερο-ύλη (στατικό νετρόνιο)
3) Ύλη (αριστερόστροφο πρωτόνιο)
κλπ
Αυτή η τριαδική ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ φύση-δομή του Σύμπαντος (Συμπαντικού Οργανισμού) διεστράφει αργότερα (ΕΝΕΚΑ ΣΕΛΗΝΗΣ+ΚΡΟΝΟΥ) σε πάσης φύσεως παγανιστικές και χριστιανικές ιουδαικές θρησκευτικές παρανοικές τριάδες του τύπου Πατήρ-Υιος-Αγ.Πνεύμα κλπ!!!!

Έφτασαν μάλιστα οι εβραιοχριστιανοί να μιλούν για ΤΡΙΣΗΛΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ!!! (ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΡΙΩΝ ΗΛΙΩΝ!!!) Υπονοώντας προφανώς τους 3 αστρονομικούς ήλιους του κοσμικού Ορφικού Αυγού!

Οι οποίοι αποκωδικοποιούνται επιστημονικά ως εξής:
1) Αόρατος Ανθήλιος Αντι-ύλης (Μαύρη οπή)
2) Μέσος ουδετερο-ήλιος ημιεκπομπής (κέντρο τροχιακής ιπποπέδης)
3) Ορατός Ήλιος Ύλης (Λευκή οπή)
Σύμφωνα με τα σχιζοφρενικά δόγματα τους ένας από αυτούς τους εκατομμύρια συμπαντικούς ήλιους-άστρα που βρίσκονται διάσπαρτοι στο σύμπαν σε τριαδικές ομάδες, σμυκρίνθηκε στο μέγεθος και μορφή σπερματοζωαρίου και εισήλθε στο αιδίον της δίδας Μαρίας!! 
ΙΟΥΔΑΙΚΟΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ!!!

Επισημαίνουμε (Έλληνα χριστιανίζοντα)  ότι εφόσον δέχεσαι τα περί Συμπαντικού Οργανισμού ως Υπέρτατου Όντος με βιολογική αναλογία των υποδεέστερων όντων ως μελών του - οργανικών τμημάτων του όπως ήταν η αληθής ελληνική προσελήνια γνώση και συναίσθηση, τότε θα πρέπει να απορρίψεις πάσης φύσεως μοναδικούς Μεσσίες-Σωτήρες (ΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ) των Σεληνιακών Θρησκειών, διότι αναλογικά ο Συμπαντικός Οργανισμός όπως και κάθε βιολογικός οργανισμός όταν ασθενεί ένα  κύτταρο του ή ιστός του δεν αποστέλλει μόνον έναν μεσσία-σωτήρα-θεραπευτή (για κάθε σεληνιακή θρησκεία) αλλά εκατομμύρια λευκά αιμοσφαίρια (ήρωες μαχητές Σ.Ο.) σε αυτόματη λειτουργία ίασης ή εξόντωσης-θανάτωσης της ασθένειας ή του κυττάρου-καρκινώματος.

Όσον αφορά τον όρο "ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ" κάνουμε γνωστό ότι προέρχεται από τα δύο ελληνικά συνθετικά ΙΕΡΟΣ και ΣΕΛΗΝΗ σε σύνθεση ΙΕΡΑΣΕΛΗΝΗ ή ΙΕΡΑΣΕΛΗΝ ή ΙΕΡΑΣΕΛΗΜ για προσαρμογή της ελληνικής ρίζας "ΣΛΝ" στην ατλάντια ρίζα "ΣΛΜ" μέσω αλλαγής του ενρίνου "Ν" σε "Μ". 

Η ατλάντια ρίζα "ΣΛΜ" δια παρεμβολής διαφόρων φωνηέντων παράγει τα σημιτικά ΣΑΛΟΜ, ΣΑΛΕΜ, ΣΑΛΑΜ, ΣΟΛΟΜΩΝ, ΣΑΛΩΜΗ, ΣΙΛΟΑΜ, ΣΟΥΛΑΜ, ΣΕΛΗΜ. Μια άκρως ενδεικτική φράση είναι ο αραβικός χαιρετισμός ΣΑΛΑΜ_ΑΛΛΑΧ ή ΣΑΛΑΜ_ΑΛΛΕΧ δηλαδή ο Σεληνιακός Αλλάχ, ή Ατλάχ που συνδυάζεται με τη διαβεβαίωση του Κορανίου ότι ο Αλλάχ ή Ατλάχ δεν πέθανε αλλά μετοίκησε στη Σελήνη!!!

(Βλέπε και Σημαία Ισλαμικού Ιραν όπου οι 4 ημισέληνοι σχηματίζουν τη λέξη Αλλάχ!, αλλα και σημαία Ισλαμικής Μογγολικής Τουρκίας και των άλλων Μογγολικών εθνών ακόμη και της ίδιας της δρακονιανής Κίνας ως ένδειξη-απόδειξη ότι αυτά τα έθνη υπακούουν μόνο στη Σελήνη, η οποία τους διατάσει να σφάξουν τους αλλόπιστους λευκούς Πελασγούς!)

Τα περί δήθεν Ελληνικής καταγωγής του Γιεχοσουα προκειται για Σεληνιακή απάτη με σκοπό να παρασύρει τους έλληνες στην χριστιανοδωδεκαθειστική σουφική νεοθρησκεία Αχμαντίγια MRA 666 και στην νεοβυζαντινή ελληνηνοχριστιανική (Σχιζοφρενική) 'Αυτοκρατορία" με χάρτινα πόδια με αρχηγό τον ψευδοΠαλαιολόγο ψευδοΔραγάζη ΔΑΝ Christian ως "ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟ 666" ως το τελευταίο σινικο-εβραικο ΠΟΥΡΙΜ-δόλωμα-παγίδα-προβοκάτσια ολικής γενοκτονίας του πλανητικού ελληνισμού όπως έχει αναλύσει πολλές φορές αυτό το ιστολόγιο και η ΟΕΑ.

Εάν δεν απορρίψουν τάχιστα οι νεοέλληνες ΟΛΕΣ τις θρησκείες και ΟΛΟΥΣ τους "μεσσίες" (άπαντες σεληνιακά εφευρήματα) και ΟΛΑ τα "θαύματα"-"ενύπνια"-"οράματα" και εάν δεν εναρμονιστούν με τις ελληνογενείς επιστήμες και τον ελληνικό ορθολογισμό τότε είναι τελειωμένοι._
Ο.Ε.Α.