Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων

Το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» και η Ο.Ε.Α. ανακοινώνουν στο κοινό του ελληνικού INTERNET, ότι μετά από την αποστολή τόσων εκατοντάδων e-mails προς τους εκπροσώπους της Ορθοδόξου Χριστιανικής Εκκλησίας, ήτοι Καθηγητές Θεολογίας Πανεπιστημίου, Μητροπολίτες, παπάδες, σκατάδες, φατάδες, θεολόγους, κλπ, στείλαμε το ΤΑΔΕ ΚΕΙΜΕΝΟ: "ΤΥΠΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ... ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: 
«Ἀντισιωνιστής εἶμαι καί ὄχι ἀντισημίτης» http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blogpost_11.html) και δεν απάντησε ΚΑΝΕΝΑΣ για να υπερασπίσει τη θρησκεία του,
πράγμα το οποίο σημαίνει ότι τα φοβερά αυτά τα οποία αποκαλύπτουν η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ», δεν αντικρούονται πρώτον, δεύτερον είναι η απόλυτη αλήθεια, και τρίτον αποδεικνύουν ότι η Χριστιανική θρησκεία είναι στην ουσία ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ θρησκεία, η οποία τάχα διώχνει τον Σιωνισμό από την πόρτα, και τον βάζει απ’το παράθυρο. 

Όλα αυτά τα κυκλώματα τα «ορθόδοξα» (δοκησίσοφα) Χριστιανικά, πήρανε το κείμενο αυτό της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου, και παγώσαν, τους έπιασε η μαύρη μούγκα, με συνεπαγόμενα εμφράγματα, καρδιακά επεισόδια και εγκεφαλικά επεισόδια, μετά από την γνωστοποίηση αυτού του κειμένου.

Συσκέπτονται μεταξύ τους τι θα γράψουν και δεν μπορούν να απαντήσουν τίποτε, για να μη το κάνουν χειρότερο, διότι αν τολμήσουν να ανοίξουν διάλογο πάνω σε αυτό το θέμα, θα πάρουν είδηση ο Ελληνικός λαός και τα θύματα τους οι «ορθόδοξοι» πιστοί - πρόβατα, ότι το ιερατείο το χριστιανικό το «ορθόδοξο» το οποίο διαδίδει προδοτικώς στα κατηχητικά του ότι τον Χριστιανισμό θα τον «Σώσει» ο Κινεζικός στρατός (!!!), όλοι αυτοί θα πάρουν είδηση ότι τελικώς η «ορθοδοξία» είναι ψευδοδοξία, και ότι εργάζεται συνωμοτικώς και αυτή, όπως οι μασόνοι και οι«μάρτυρες του ιεχωβά», για την «Βασιλεία του Ιεχωβά» της Κίνας-Σιν-Σιών-Σινά του δρακοπουστάρα του ταμ-ταμ γαμώ τον μισέλληνα χριστό του (Μέτατρον) και την παναγία του (Εύα ή Λέβα ή Λέβαν-Σελήνη).

Δι’ αυτούς τους λόγους δεν απαντάει το ιερατείο και οι καθηγητάδες θεολογίας εις το ιστολόγιο και στην Ο.Ε.Α., διότι αν απαντήσουν θα αποκαλυφθεί πλήρως ότι όλο το ιερατείο το Χριστιανικό στην Ελλάδα, το δήθεν ορθόδοξο και όλες οι θρησκείες και αιρέσεις στην Ελλάδα βέβαια, εργάζονται συνωμοτικώς δια την γενοκτονία της λευκής + μαύρης φυλής από την Κίτρινη-Μογγολική φυλή επί 13500 χρόνια και για την ολική γενοκτονία τους στον «Αρμαγεδδώνα».

Δια ταύτα και οι Μοναχοί του Σουφικού «Αγ.Ορους» εκεί επάνω στη Χαλκιδική, εργάζονται συμπαιγνιακώς και κάνουν συνεργασίες με τους «Εψιλον 666» του θεοσοφικού κρυπτοναζιστικού «ΛΑ.Ο.Σ.» και τροφοδοτούν τον δαιμονιζόμενο παραδόπιστο απατεώνα Λιακόπουλο με αυτά τα αισχρά ψεύδη, ότι τάχα ο Δίας είναι μετανοημένος δαίμονας Νεφελείμ (!!!) τον οποίο τάχα τον συγχώρεσε ο «Θεός»

Σενταϊ – Τζεντάϊ και το δρακονιανό μουνί της χαϊδως, ενώ τάχα του ανέθεσε εδώ πέρα να ξανάρθει ως μετανιωμένος πλέον ο Ζευς-Δίας για να κάνει κουμάντο τον πλανήτη και να βάλει τάξη (!!!).

Τέτοια πράγματα, και τέτοια σημεία και τέρατα διδάσκουν οι δρακονιανώς δαιμονισμένοι σκατοκαλόγεροι του κερατά, τα οποία ονόματα τους τα αναφέρει ο Λιακόπουλος, ο πάτερ φούστης και ο πάτερ διακορευμένος και ο τάδε και τάδε, Κύπρος-Τραχώνι-Βατοπαίδι-Αγ.Ορος κλπ, κλπ…

Έτσι αυτοί οι σατανάδες από εκεί οδηγούν πάλι την Ελλάδα για να σφαγεί ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πλέον από την Δρακονιανή Κίνα, και από τις ανθρωπόσαυρες Κινέζους, διότι από το 5000 π.δ.Χ και μέχρι τώρα οι Κινέζοι αφού έσφαξαν όλους της Γιουνάν-Ίωνες της Ασίας κατόπιν διεύθυναν, τηλεκατεύθυναν και καθοδηγούσαν τους Σημιτομογγόλους, τους Μογγόλους Τούρκους, τους Βουλγάρους (Πετσενέγγους)

.....τους Αλβανούς (του Κινεζικού Τουρκεστάν) οι οποίοι έσφαζαν τους Έλληνες αντ’ αυτών. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το μισελληνικό Βυζάντιο (Β’ ΡΩΜΗ) συνέχισε το έργο των Κινέζων καλώντας και καθοδηγώντας τις παραπάνω μογγολικές ορδές να έρθουν και να στηθούν περικυκλωτικά σε πρώην ελληνικά εδάφη όπου και εβρίσκονται σήμερα απειλώντας την Ελλάδα με γενοκτονία μέσω του άξονος «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», με αντάλλαγμα τον εκχριστιανισμό τους!!

Και έτσι αντί το ιερατείο το χριστιανικό το ορθόδοξο το δήθεν το τάχα, να πει στους Έλληνες «ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ!!!» αυτό αφόρισε και πρόδωσε την Ελληνική επανάσταση του 1750 στη Ρουμανία, και ήρθε Τουρκικός στρατός και σκότωσε τους Έλληνες εκεί τους βλάχους, κατόπιν το ίδιο ιερατείο αφόρισε 2-3 φορές την επανάσταση του 1821, και έτσι παραλίγο να χαθεί αυτή η επανάσταση, διότι αν δεν γινόταν κατά τύχη η Ναυμαχία στο Ναβαρίνο, δεν θα υπήρχε Ελλάδα και έλληνες τώρα. 

Ας είναι καλά οι Ρώσοι εκεί πέρα που θυσιαστήκαν για εμάς και την ελευθερία μας. Και οι Γάλλοι και οι Βρεττανοί που δεν ήθελαν, αλλά ενεπλάκησαν κατά λάθος.

Αν δεν γινόταν η Ναυμαχία της Σφακτηρίας της Πύλου δεν θα υπήρχε Ελλάδα σήμερα, διότι αυτό ήθελε το ιερατείο το χριστιανικό το «ορθόδοξο» το προδοτικό, τον αφανισμό της Ελλάδας. Το οποίο ιερατείο είχε βγάλει παροιμίες του τύπου:  «θα πρέπει να μην φέρνετε αντίσταση στους Τούρκους διότι όποιος σφάζετε από τον Τούρκο τον Αγά, ΑΓΙΑΖΕΙ (!!!)»

Και βγήκε έτσι αυτή η παροιμία μετά η οποία έμεινε εδώ στους μαλάκες αυτοκτόνους «ορθόδοξους», ήτοι: «ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ», διότι αυτοί οι αισχροί προδότες πράκτορες των μογγόλων και των Κινέζων χειραγωγούσαν ανελέητα και λέγανε στο ντόπιο ελληνικό πληθυσμό και στον απλό θεοφοβούμενο λαό, ότι αν αφήσουν τον Τούρκο να σφάξει αυτούς και τις οικογένειές τους θα θεωρηθούν τάχα μάρτυρες υπέρ του χριστιανισμού και θα αγιάσουν στον παράδεισο!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ. ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ τσακίδια, ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ !!!

Και σήμερα συνεχίζοντας την προδοτική αυτή παράδοση διδάσκουν στα κατηχητικά και στην αποχαυνωμένη νεολαία μας ότι ο Κινεζικός Στρατός θα σώσει τον πλανήτη και τον Σωστό Χριστιανισμό που θα τον επιβάλει δικτατορικώς σε όλο τον πλανήτη (βλ. Κινεζικά-888 χριστιανικά κινήματα «Πίσω στην Ιερουσαλήμ», και «ΜΟΟΝ»(Σελήνη) Κορέας – 777) εις βάρος του αντιχρίστου ο οποίος θα ξεκινήσει από την Ελλάδα, που τα λένε και αυτοί αλλά και οι Πεντηκοστιανοί οι άλλες κουφάλες ότι δηλαδή τάχα θα ναι Έλληνας ο Αντίχριστος. 

Και ότι θα ναι «ΔΑΝ» εκ της Δανίας, και άρα προσδιορίζεται ότι προγραμματίζουν για Αντίχριστο τον  εβραιοσάξονα και άρα μογγόλο Ψευδο-Παλαιολόγο-Ψευδο-Δραγάζη ΔΑΝ-Johan(Ιωάννη Christiansen, ο οποίος θα υποδύεται τον «Ελληναρά Ενσαρκωμένο ΘΕΟ» Αυτοκράτορα των Ελλήνων στην Σουφική-666 Αυτοκρατορία του κώλου στην Κωνσταντινούπολη.

Και αφού τα ξέρουν όλα τα ανωτέρω στο «Αγ.Ορος» παρά ταύτα συνεχίζουν και συνεργάζονται συμπαιγνιακώς και βοηθούνε τους «Έψιλον» (Γυναίκα Φουράκη, Φουράκης, Λιακόπουλος, ΛΑ.Ο.Σ., Χρυσή Αυγή, Νέα Ακρόπολη, Κριναετοί, ψευδοΟλύμπιοι, ψευδοΠλειάδειοι, κλπ) γνωρίζοντας ότι οι «Εψιλον» και όλη αυτή η θεοσοφική-σουφική-χριστιανοδωδεκαθειστική συμμορία θα παράγουν τον Παλαιολόγο Δραγάζη, δηλαδή το 666, δια να προβοκάρει η Ελλάδα τον άξονα «Ρ.Ι.Κ.» - 888 (Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) ώστε να αντεπιτεθεί σαρωτικά ο ΡΙΚ και η Κίνα και να σφαγεί η Ελλάδα και οι απανταχού Έλληνες τελικά και ολοκληρωτικά στον Κινεζοεβραικό «Αρμαγεδδώνα» ή Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο του 1999-2012.

Κλείνουμε το παρόν με ένα παλιό απόσπασμα της Ο.Ε.Α. 

Αρκετές εξηγήσεις δόθηκαν! ως εδώ! Από εδώ και εμπρός όποιος συνεχίζει να είναι μαζί τους συνεργάζεται πλέον προδοτικά και συνειδητά για τον «Αρμαγεδδώνα» τους και για την αργή και γρήγορη γενοκτονία των Ελλήνων της Λευκής και Μαύρης φυλής, και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα έχει άθλιο τέλος ΚΑΙ εδώ αλλά ΚΑΙ σε επίπεδο ψυχής, όπως είναι άθλιο το τέλος όλων των προδοτών φυλής και πατρίδος._

Αφυπνιστείτε! Σινικα και Σιωνιστικά χειραγωγούμενοι
Χριστιανοί και μουσουλμάνοι!

Θα το γράψουμε και θα το αναρτήσουμε σύντομα!.....