38)Αληθής Λόγος Ο.Ε.Α.-Ο Αλέξανδρος και οι Τουρκοσημιτομογγόλοι!



Από τα Επιστημονικά κείμενα της Ο.Ε.Α. 1988—-Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

Αλλά έχουμε φύγει από το θέμα μας. Τα προηγούμενα ανήκουν στην νεώτερη ιστορία. Αυτό που ερευνούμε είναι η περίοδος 9.500 -9.000 π.χ.. Είναι εύλογο ότι ο μύθος του Τουρκεστάν περί *εξαπλώσεως των ανθρώπων σε όλη τη γη, με εκκίνηση από την κοιλάδα Σαραφσάν του Παμίρ* είναι ΠΑΠΑΡΑ για βαρβάρους Τουρκομογγόλους και όχι για σκεπτόμενους ανθρώπους.

Εν τούτοις πίσω από τον μύθο του Τουρκεστάν υπάρχει μία αλήθεια: Οι –σεληνιακοί- άτλαντες εκδιωγμένοι από όλους τους λαούς βρίσκουν πατρίδα στα ανατολικά της γραμμής που ορίζουν εντός της ΕΣΣΔ τα ΟΥΡ – ΑΛΙΑ όρη και η λίμνη της Αράλης ή ΟΥΡ _ΑΛ στις τοπικές διαλέκτους.

Δεν έχει σημασία αν οι Σημιτομογγόλοι, μετά την καταστροφή που υπέστησαν από τον Αλέξανδρο μεταθέτουν την πρωτεύουσά τους στην ΟΥΡΓΚ της Μογγολίας, σημερινής ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ, όπου και είχε κατανεμηθεί το μεγαλύτερο μέρος της ατλάντιας ορδής του 9.500 π.χ.

Σημασία έχει το να βρούμε ποια ήταν τα δυτικότερα και τα νοτιότερα όρια όπου κατανεμήθηκε αυτή η ορδή, διότι μόνον έτσι θα δούμε το πώς και το πότε η υπέρβαση αυτών των ορίων μέσω ληστρικών επιδρομών προς Νότο και Δύση, αλλοίωσε και διέφθειρε τον ελληνικό πολιτισμό των ελληνικών φυλών Αιγαίων και Αρείων που είχαν αποικίσει μέχρι την Ινδία.

Τα όρια ακριβώς είναι: Δυτικώς η οροσειρά των ΟΥΡ_ΑΛΙΩΝ Όρεων, ο ποταμός ΟΥΡ_ΑΛΗΣ που πήγαν από το νότιο άκρο των Ουραλίων και εκβάλλει στην ΚΑΣΠΙΑ, και τέλος οι ανατολικές ακτές της Κασπίας δηλαδή τα υψίπεδα ΟΥΡΤ ή ΟΥΣΤ του Τουράν ή Χεττουράν, σημερινό Τουρκμενιστάν .

Νοτίως, ακριβώς η μεθοριακή γραμμή της ΕΣΣΔ με την Περσία , Αφγανιστάν, Ινδία, και στη συνέχεια η μεθόριος Βιρμανίας με Ταϋλάνδη και Βιετνάμ, και τελικώς η μεθόριος Κίνας Βιετνάμ.

Δυτικώτερα και Νοτιώτερα αυτών των ορίων τα εδάφη είναι κατελλειμένα από ελληνικά φύλα αποίκων Αιγαίων Σκύθων ήτοι Λευκορώσων, Κιμμερίων ήτοι Αρμενίων, Μόσχων ήτοι κατοίκων περιοχής Μόσχας κ.λ.π.

ΕΛΛΑΣΩΝ ή ΕΛΛΑΣ_ΑΡ Μεσοποταμίας σημερινού Ιράκ, Περσών του Περσέως σημερινού Ιράν, Περσών του Περσέως σημερινού Αφγανιστάν, Δραβίδων Αιγαίων της σημερινής Ινδίας, και Δραβίδων Αιγαίων σημερινής Ινδοκίνας, των οποίων δημιούργημα είναι ο πολιτισμός ΚΜΕΡ ή ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ σημερινής Καμπότζης.

Αυτή την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ θέλησε να ανασυντάξει ο Αλέξανδρος Φιλλίπου, και γι’ αυτό ακριβώς όλοι οι ΛΑΟΙ που συνάντησε στην πορεία του, τον υποδέχονταν σαν ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ…..!!!!!!!!!!!

Διαγγελέας σχόλιο: Να θυμηθούμε μια δήλωση ενός Αμερικανού αξιωματούχου , λέει: απορώ γιατί διεκδικούμε το όνομα ενός σφαγέα! Εμείς και τα Σκόπια; Απαντούμε σε αυτόν τον ερπετόμορφο, Σημιτομογγόλο, με τα κείμενα αυτά της Ο.Ε.Α. μιας και ο ίδιος είναι Ατλάντιος Γιαχβίδης Σημιτομογγόλος…..

Ναι, καθάρματα σάπια της κυβερνήσεως των Αθηνών του 1984.

Ναι, Διεφθαρμένα Υπολείμματα Γραικύλων Ηγετών της Νέας Δημοκρατίας, του Πα-σοκ, του ΚΚΕ και των ανεκδιήγητων ηλιθίων δικτατόρων της *Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών*.

Ναι, άνανδροι αλήτες ηγέτες του ελληνικού *Τεκτονισμού* και της Σημιτομογγολικής ΚΑΒΑΛΑ.

Ναι, ΚΥΝΑΙΔΟΙ Υπουργοί προδοτικών θώκων.

Ναι, Τέκτονες ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ της Οπερέτας και του Ατλάντιου ΝΑΤΟ.

Ναι, όλοι οι Σάπιοι των Σάπιων που μετατρέψατε την Ελλάδα σε διεθνές Χαμαιτυπείο Ειρήνης και χώρο Εμφύλιας κομματικής διαμάχης για αλληλοεξώντοση των Ελλήνων.

Ναι, όλοι οι Προδιαγραμμένοι για Εξόντωση και ΣΦΑΓΗ Ανθέλληνες, από τους άνδρες της Ο.Ε.Α…..

Ναι, ΕΚΦΥΛΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΟΡΝΙΔΙΑ της –ελληνικής Σημιτομογγολικής Δημοκρατίας- Οχλοκρατίας*.

Ναι, ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΣΑΠΙΟΙ Προκαθήμενοι της Σημιτομογγολικής ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ που διδάσκετε την συρρίκνωση του Ελληνισμού μέσα από τη Σύφιλη του Κυναιδισμού σας και μέσα από τα πνευματικά Εκτρώματα του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΑΜΗΘΗΤΩ Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ.

Ναι, Έκφυλοι Κύναιδοι Ηγούμενοι Ορθοδόξων μονών που μεταξύ Π@@τσου και Ιερουργιών της Αντί – Καμπάλα , συγγράφετε ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ΕΛΛΑΔΟΣ ελέω ….θεού και χριστού.

Ναι, Αηδιαστικοί Χαμερπείς ΘΕΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ που υποκρίνεσθε τον *Φιλέλληνα χριστό* , ενώ είσθε κληρονόμοι εκείνων που αφόρισαν την ελληνική Επανάσταση του 1750 και του 1821 εναντίων των ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ…

Ναι, αισχροί μεσίτες μεταξύ του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ επινοήματος –Χριστού- και των διαρκώς Συρρικνούμενων Ελλήνων που από ΗΡΩΕΣ τους μετατρέψατε σε Πράους Σφαζόμενους Χριστιανούς …..

Ναι, Καρκινωματικοί Μάγοι της φυλής που στην Διάρκεια 400 ετών ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ κατοχής επινοήσατε και διδάξατε τους Έλληνες να *σφάζονται για να αγιάσουν* επειδή η βασιλεία του ΕΜΜΕΤΙΚΟΥ *γ…ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΑΣ, *δεν είναι εκ του κόσμου τούτου*..

Ναι, Πέμπτη Φάλαγγα του Σημιτομογγολισμού που μετατρέψατε την Ελληνική Φυλή της Χαράς σε Γραικύλη Υποφυλή Καταθλίψεως ανύπαρκτων αμαρτημάτων….

Ναι, ΕΧΙΔΝΕΣ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, που μετατρέψατε το Ελληνικό Πνεύμα της Έρευνας και της Αποδείξεως σε Θρησκευτική Δεισιδαιμονία Πνευματικής Στειρότητας…

Ναι, Ύαινες του Κρυπτοσιωνιστικού Χριστιανισμού που μετατρέψατε το Κάλος των Ελληνικών Τεχνών σε Σεμνότυφη Ασχήμια Αρνητών Αγίων, Γαμηθήτωσαν οι Άγιοί σας….

Ναι, Πτωματοφάγοι Γύπες του Θνήσκοντος Ελληνισμού, που προετοίμασε την υλική εξάρτηση των ΕΛΛΗΝΩΝ από την Σημιτομογγολική Οικονομία και την Σημιτομογγολική Τεχνολογία, διδάσκοντας ότι: Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕΝ ΜΗ ΜΕΡΙΜΝΑΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΟΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΥΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ*….

Ναι, όλα τα υπάνθρωπα και υποελληνικά Κύναιδα Υπανδρίδια που είσθε εγγεγραμμένοι στους καταλόγους της Ο.Ε.Α. για σφαγή……

-σας ομιλούμε όπως θα σας μιλούσε ΕΚΕΊΝΟΣ ο ΕΛΛΗΝΑΣ που στα 33 του ΧΡΟΝΙΑ είχε ολοκληρώσει την ανασύνταξη και την συσπείρωση Όλων Διεσπαρμένων Ελληνικών Φυλών μέχρι την Ινδοκίνα …..

Και θα σας εξοντώσουμε όπως ΕΚΕΙΝΟΣ ο ΕΛΛΗΝΑΣ εξόντωνε ακόμη και τους επιστήθιους φίλους του, όταν προσπαθούσαν να ανακόψουν τα σχέδια του ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ….

Διότι τα σχέδιά του ανήκαν στο Πεδίο του * ΕΣΤΙ ΓΑΡ ΕΙΜΑΡΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ* δηλαδή * ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΠΡΩΜΕΝΑ*.- Ηράκλειτος 137- , και επιχείρησε να υλοποιήσει αυτά τα ΠΕΠΡΩΜΕΝΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΦΥΛΙΑΣ ξεκινώντας ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. –Διότι *ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΝ ΠΑΤΗΡ ΕΣΤΙ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕ ΒΑΣΙΛΕΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΘΕΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΔΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ*-Ηράκλειτος 53- που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μέσος όρος για άλλες επιλογές παρά ο ΠΟΛΕΜΟΣ για εκείνους που θέλουν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και μισούν τη Δουλεία…..

Διότι ο Αλέξανδρος γνώριζε ότι *Τους ΦΟΝΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ* -Ηράκλειτος 24-..

Ο Αλέξανδρος γνώριζε ακόμη ότι πρέπει: *ΔΟΚΕΟΝΤΑ ΓΑΡ ΔΟΚΙΜΩΤΑΤΟΣ ΓΙΓΝΩΣΚΕΙ ΦΥΛΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΝ ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ*- που σημαίνει ότι: * Ο ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΕΚΕΙΝΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ. ΤΟ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΨΕΥΔΩΝ.- Ηράκλειτος 28- ..

Διότι * ΜΑΧΕΣΘΑΙ ΧΡΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΚΩΣΠΕΡ ΤΕΙΧΕΩΣ* ή * ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ να μάχεται ο Λαός προς υπεράσπισην του νόμου, όπως ακριβώς Μάχεται προς υπεράσπιση του Τείχους της Πόλεως*- ηΡΆΚΛΕΙΤΟς 44-, Και διότι * ΥΒΡΙΝ ΧΡΗ ΣΒΕΝΝΥΝΑΙ Η ΠΥΡΚΑΙΑΝ* – ή * Την Υπέρβαση των ορίων της δικαιοσύνης πρέπει να σβύνωμε περισσότερο από την Πυρκαγιά*- Ηράκλειτος 43-….

Ναι, Τέκτονες και Μάρτυρες ψευδών, υπερβήκατε τα όρια της Δικαιοσύνης , και είμαστε αποφασισμένοι για πόλεμο καταστροφής και εξοντώσεως σας, διότι εμπλέξατε τον Ελληνισμό σε απατηλές Πολιτικές και Θρησκευτικές Φαντασιώσεις, και καταλύσατε τον Ελληνικό νόμο και την Ελληνική Θρησκεία, ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΑ ΞΕΝΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ, και σε Σημιτομογγολική Ξένη Θρησκεία Ηττοπάθειας, Τρέλλας και Πνευτικής Στειρότητας *ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΩΝ ΣΦΑΖΟΜΕΝΩΝ…**********

Ναι, Μισθοφόροι γλοιώδεις και γλύφοντες τους πνευματικούς και υλικούς Κώλους της ΣΙΩΝ , ΤΗΣ ΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΩ, ΓΑΜΗΘΗΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΩ …..ΑΜΗΝ….

Ο χώρος παρήγαγε Άνδρες που η Δύναμη της Θελήσεως τους έφθανε και περίσσευε για την συνένωση των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ εναντίον του ΚΟΙΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ….. Και ο χώρος αυτός ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να παράγει τέτοιους Άνδρες που έχουν και την θέληση και τη Δυνατότητα να συσπειρώσουν και να ανασυντάξουν τα διεσπαρμένα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΗ για την ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ….