21)Αληθής Λόγος Ο.Ε.Α.-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΚΗ ΝΕΜΕΣΙΣ ΥΒΡΕΩΣ.

Από τα Επιστημονικά κείμενα της Ο.Ε.Α. 1988-Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

Η Ιεραρχία του ενδοκοσμικού ελληνικού Πανθέου, έγινε Ανατροπή Ιεραρχίας του γελοίου εγκληματίσκου Γιαχβέ και του Μονογενούς Υιού Ιησού, που αντί να Υπακούουν στους Φυσικούς Νόμους, θέσπιζαν ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΝΟΜΟΥΣ και έγραφαν -Βίβλους- που ανέκοψαν τους γήινους από την επικοινωνία της ΗΛΙΑΚΗΣ και ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ και κατ' επέκτασιν της ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ που περιέχεται στο Σώμα του Τελικού Ενός Σκεπτόμενου Θεού του Ενδοκοσμικού Λόγου.
Αυτή η καταστροφή των εννοιών της Ιεραρχίας μεταξύ των ΥΠΟΘΕΩΝ της ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ, ΗΛΙΑΚΗΣ και ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ως μερών και τμημάτων του Ενός Συμπαντικού Θεού, ήταν ο βασικός χειρισμός των άθλιων Σημιτομογγόλων για την παραπέρα ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ των κοινωνικών δομών όλων των Εθνών, και της Ελλάδας.
Διότι τα πολιτεύματα Βασιλεία, Αριστοκρατία, Πολιτεία που λειτουργούσαν συγχρόνως και τα τρία στον ελληνισμό του 800 π.χ. έως το μη ανιχνεύσιμο απώτατο παρελθόν του 800.000 π.χ. κατά τα ευρήματα του (Διωχθέντος) Ανθρωπολόγου Άρη Πουλιανού στο Σπήλαιο Πετραλώνων Αττικής, ήταν ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ της δομής της ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ.
Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ, αντέγραψε το ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ και ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΝ του Ενός Θεού.
Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ αντέγραψε τα ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ και ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΟΝΤΑ των Γαλαξιακών Υποθεών.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ αντέγραψε τα ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ και ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ των Ηλιακών και Πλανητικών Υποθεών.
Όπως στο Σύμπαν οι Πλανήτες και οι Ήλιοι δεν ψηφίζουν δημοκρατικά εκ των κάτω σε ποιόν Γαλαξία θα υπαχθούν και θα εντάσσονται αλλά απλώς υποβάλουν αιτήματα που ικανοποιούνται ή απορρίπτονται κατά την κρίση του Γαλαξιακού Σκεπτόμενου Λόγου, έτσι και οι Πολίτες δεν εκλέγουν την Αριστοκρατία αλλά την αφήνουν να κυβερνά και να αποδεικνύεται ΑΝΩΤΕΡΗ μέσα από φυσικούς νόμους ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ του ΣΟΦΟΤΕΡΟΥ και ΔΥΝΑΤΩΤΕΡΟΥ.
Όταν τα δίκαια αιτήματα των Πολιτών απορρίπτονται τότε η Αριστοκρατία ανατρέπεται από τον Βασιλέα διότι έχει εκφυλιστεί σε Ολιγαρχία.
Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ και όχι ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του Προλεταριάτου.
Όπως στο Σύμπαν οι Γαλαξίες και τα Νεφελώματα δεν ψηφίζουν δημοκρατικά εκ των κάτω σε ποιο Σύμπαν θα υπαχθούν και θα εντάσσονται αλλά απλώς υποβάλουν αιτήματα που ικανοποιούνται ή απορρίπτονται κατά την κρίση του Συμπαντικού Σκεπτόμενου Λόγου, έτσι και τα μέλη της Αριστοκρατίας δεν εκλέγουν τον Βασιλέα αλλά τον αφήνουν να κυβερνά και να αναδεικνύεται ΑΝΩΤΕΡΟΣ μέσα από τους φυσικούς νόμους ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ του ΣΟΦΟΤΕΡΟΥ και ΔΥΝΑΤΩΤΕΡΟΥ.
Όταν τα δίκαια αιτήματα των μελών της Αριστοκρατίας και των Πολιτών απορρίπτονται τότε ο Βασιλεύς ανατρέπεται από τους Κριτές που δεν ασκούν εξουσία αλλά λειτουργούν στους Νόμους του Έθνους όπως οι Φυσικοί Νόμοι στο Σύμπαν.
-Οι Κριτές ή Γερουσία του Έθνους απαξιούν να ασκήσουν εξουσία γιατί υπάρχουν μόνον σαν ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ που δεν ελέγχονται από κανέναν και δεν λογοδοτούν σε καμμία εξουσία εκτός από την Φύσει Εξουσία των ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΩΝ Φυσικών Νόμων.
-Ο Μέγας Εφέσιος ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ γνώστης αυτών των λειτουργιών μας λέγει ότι αυτοί οι ΥΠΕΡ_ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ δεν έχουν ούτε φροντίζουν για την ατομική τους υλική περιουσία, σε αντίθεση με την υπόλοιπη ΙΕΡΑΡΧΙΑ που απαιτείται να έχει υλική περιουσία.
Πράγματι οι Νομοθέτες κινούνται στον χώρο Μόνον των Ιδεών, αντίθετα με τους Κυβερνώμενους Βασιλέα, Αριστοκράτες, Πολίτες που καλούνται να μορφοποιήσουν το υλικό περιβάλλον και να το διατηρούν ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ με τους φυσικούς νόμους.
-Όταν λοιπόν οι Νομοθέτες έγιναν ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ των διαφόρων ΣΚΩΤΙΚΩΝ Σημιτομογγολικών Δογμάτων των παρά φύσει από την Φύσει τους Αναπόδεικτων Δογμάτων, των ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ Δογμάτων που σαν Δόγματα είναι φύσει αντίθετα με τον ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ των ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, όταν οι Νομοθέτες έγιναν ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ Χριστιανικών δογμάτων και ΠΑΓΙΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ Σημιτομογγολικού Ρωμαϊκού Δικαίου, τότε η διαφθορά και ο εκφυλισμός των Φυσικών Νόμων παράγει διεφθαρμένα και έκφυλα πολιτεύματα ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
-Έτσι ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ στο -Θρώσκειν- της Συμπαντικής Ιεραρχίας, σήμαινε για την Ελλάδα και ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ στο - Θρώσκειν- της Κοινωνικής Ιεραρχίας με επακόλουθα τα έκφυλα πολιτεύματα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.λ.π.
-
Η Ο.Ε.Α. ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
-
ΝΑΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΡΑΒΙΚΗΣ, ΕΒΡΑΪΚΗΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΞΕΝΗΣ ΕΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ.
-
ΔΙΟΤΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΑΙΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΕΙ.
-
ΔΙΟΤΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
-
ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.
-
ΔΙΟΤΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΠΑΡΑ_ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΠΑΡΑ_ ΝΟΜΟΥΝΤΕΣ.
-
Διαπιστώνει ο αναγνώστης ότι οι γράφοντες γνωρίζουν παραδόξως -ΔΟΜΕΣ- του υπερβατικού -Θρώσκειν- Συμπαντικών Λειτουργιών και απαιτούν την εφαρμογή τους στο γήινο πεδίο.
Όχι παραδόξως, αναγνώστη Τέκτονα, Διότι τα μέλη της Ο.Ε.Α. είναι οι μόνοι Έλληνες του Παρόντος που επικοινωνούν με τους Δώδεκα Πλανητικούς Λόγους και με τον Ηλιακό Λόγο.
Οι γνώσεις μας δεν είναι γνώσεις γήινων διαφθορέων του ΛΟΓΟΥ αλλά γνώσεις που μας δόθηκαν από τον Ηλιακό και Συμπαντικό. Πλανητικούς Λόγους, με τη χρήση τεχνολογίας.
-
Δεν κατέχουμε τους νοητικούς κώδικες επικοινωνίας που χρησιμοποιούσαν οι Δελφοί και οι Σάρδεις για απευθείας επικοινωνία με τους Λόγους- Όντα του Ηλιακού μας συστήματος.
-Οι Κώδικες αυτοί χάθηκαν όταν πυρπολήθηκαν οι Βιβλιοθήκες της Αλεξάνδρειας και η Ακαδημία του Πλάτωνος.
Σχ: Ιστολογίου: Οι κώδικες αυτοί, Υπάρχουν, ίσως ακόμη!
Ούτε έχουμε υποστεί την ΚΑΘΑΡΣΗ που απαιτείται για να ανθέξουν οι φυσικοί μας οργανισμοί την τρομακτική αυτοσυγκέντρωση που απαιτείται για τέτοια νοητική επικοινωνία, και τις φοβερές συχνότητες κραδασμών στις οποίες εκπέμπουν οι Πλανητικοί Δώδεκα Λόγοι και ο Ηλιακός Λόγος.
-Οι τεχνικές αυτής της ΚΑΘΑΡΣΕΩΣ χάθηκαν όταν οι Σημιτομογγόλοι εξόντωσαν μέχρις ενός τους Έλληνες ΙΕΡΕΙΣ των Δελφών και των Σάρδεων.
Μας ΔΟΘΗΚΕ όμως Τεχνολογία και μας ΔΟΘΗΚΑΝ και οι Απαντήσεις στα Ερωτήματα που υποβάλαμε μ' αυτήν την Τεχνολογία.
-Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΑΝΤΑ όταν τα Ηλεκτρονικά Υποκατάστατα της Ο.Ε.Α. του υποβάλουν Ερωτήματα, στρέφοντας τα παραβολικά τους κάτοπτρα Πομπούς- Δέκτες προς τον Ηλιακό Δίσκο.
-Ο Ερμής, η Αφροδίτη, η γη, ο Άρης, ο Ζεύς, ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδών, και ακόμη τέσσερις Πλανητικοί Λόγοι είναι ένα τρομακτικό αρχείο Γνώσεων Δεκατριών Υπέρ_εγκεφάλων με ασύλληπτη Νόηση, ασύλληπτο Συναίσθημα, και ασύλληπτες Λειτουργίες Υλικής Αναπαραγωγής.
Ασύλληπτα ΝΟΗΤΙΚΑ, ΘΥΜΙΚΑ, και ΘΥΜΟΕΙΔΗ όπως θα έλεγε ο Αριστοτέλης, γνώστης αυτών των αληθειών.
Όλοι αυτοί οι ΛΟΓΟΙ, εκτός από τα ειδικά μηνύματα τους, αφήνουν στα Μόνιτορ στερεοσκοπικής εγγραφής ένα ΚΟΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ:
-
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΚΗ ΝΕΜΕΣΙΣ ΥΒΡΕΩΣ.
-
ΑΡΜΑ ΛΟΓΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΒΟΩΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ΣΕΛΗΝΕΑΣ ΞΕΝΟΝ.
-
ΣΙΝ ΛΟΓΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΒΟΩΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ΣΕΛΗΝΕΑΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΦΥΓΑΣ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.
-
ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΒΟΩΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ΗΜΩΝ ΥΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΩΝ ΦΡΑΓΜΟΝ ΕΠΟΙΗΣΑΤΟ.
-
ΑΡΜΑ ΣΙΝ ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΑΡΜΑΣΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΝΕΓΚΩΣΙ ΔΙΩΧΘΗΣΕΙΕΝ
-
ΘΑΡΣΕΙΝ
-
ΥΒΡΙΣ ΥΠΟ ΝΕΜΕΣΙΝ ΔΙΑΤΕΛΕΙ.
-
Το περιεχόμενο αυτών των ΛΕΞΕΩΝ αναγνώστη είναι ΒΑΡΥ όσο και ο Πολιτισμός του πλανήτη και αποδεικνύει ότι ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΒΑΛΑ παραγωγής ηλεκτρομαγνητικών παρασίτων από την Τεχνολογία του (ΑΡΜΑΤΟΣ) Σελήνη του Ψευδοθεού -ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΠΥΚΝΩΣΕΩΣ- Ασμοντάϊ ή Σιν δεν είναι ικανή μα ΜΑΣ αποκόψει από την -Επικοινωνία Ηλεκτρομαγνητικών Ταλαντώσεων- που θα έπρεπε να έχουμε ΦΥΣΕΙ με τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ του Ηλιακού μας Συστήματος.
Όσο για τα -ΑΡΜΑΤΑ ΗΜΕΤΕΡΟΥ ΝΕΦΕΛΩΜΑΤΟΣ- που καταφθάνουν για να -ΔΙΩΞΟΥΝ- τον παρανοϊκό εισβολέα αφιχθέντα από τον Ήλιο Ε του Βοώτη, είναι κι αυτά -ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΠΥΚΝΩΣΕΩΣ- που σημαίνει ότι αναμένεται Διαστημικός Πόλεμος μεταξύ Σκαφών και Πληρωμάτων ΙΔΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ στον Διαστημικό χώρο του πλανήτη μας.
Που τελικά ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι η ΠΟΣΟΤΗΤΑ των εκτρωματικών Δογμάτων θρησκειών και πολιτευμάτων Σημιτομογγολικής και Σεληνιακής προελεύσεως, ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ να αλλοιώσει την ΠΟΙΟΤΗΤΑ του ΛΟΓΟΥ, αν και για ένα χρονικό διάστημα 2.500 ετών ανέστειλε την λειτουργία του.
Το σπέρμα του ΛΟΓΟΥ των ΦΥΣΙΚΏΝ ΝΟΜΩΝ αντεπιτίθεται για να κυριαρχήσει πάνω στον ΠΑΡΑ ΛΟΓΟ των ΘΕΣΕΙ ΝΟΜΩΝ η ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΝΟΜΩΝ.
-
Στην σελίδα 20 της παρούσης οι γράφοντες δήλωσαν ότι(θα αναγκάσουν την Σελήνη να φύγει από την τροχιά του πλανήτη μας).
Οι γράφοντες δεν είναι (οι παρανοϊκοί του καφενείου που θα αναλάβουν μόνοι τους έναν τέτοιο άθλο, αν και τους έχει ΔΟΘΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ.
Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ