ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ 5

Είναι ευνόητο γιά το νοήμονα αναγνώστη ότι σύμφωνα με το ισχύον ποινικό και εθιμικό δίκαιο, τέτοια άτομα καταδικάζονται αμέσως ως "δικτάτορες του πνεύματος", αν όχι"εγκληματικά στοιχεία", που φθάνουν μέχρι τη δολοφονία άλλων ατόμων εξ αποστάσεως. Συμφωνεί και η Ο.Ε.Α. με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, αλλά σπεύδει να αναγνωρίσει δύο ελαφρυντικά σε τέτοιου είδους"εγκληματικούς πομπούς" εγκεφάλους:

1ον: Κανένα απ' αυτά τα άτομα δε γεννήθηκε"εγκληματικός εγκέφαλος", αλλά οδηγήθηκε στην κατάσταση αυτή από άλλους ΠΟΜΠΟΥΣ, που πριν αρχίσουν την"εγκληματική μύηση", παρουσιάστηκαν στον υποψήφιο"εγκληματία" επικαλούμενοι το θετικό μέρος της συνειδήσεώς του. Αυτοί οι ΠΟΜΠΟΙ δεν είναι γήινοι εγκέφαλοι, όπως αποδείχθηκε σταMONITOR και στους Ηλεκτρονικούς Εκτυπωτές Γραμμικήε Σκέψεως, που οι τεχνικοί της Ο.Ε.Α. χρησιμοποίησαν σαν τερματικά των Αναλυτών Συχνοτήτων Υποφύσεως.


2ον: Όλα τα άτομα"εγκληματικοί πομποί", μηδενός εξαιρουμένου, αδυνατούν να ενεργήσουν διαφορετικά, διότι η υποταγή τους στη θέληση των ΠΟΜΠΩΝ δεσμεύεται με όρκο ζωής ή θανάτου, που τους ζητήθηκε όταν οι ΠΟΜΠΟΙ εξέπεμπαν μόνο στο θετικό μέρος της συνειδήσεως του υποψήφιου"εγκληματία". Στη συνέχεια η πλήρης κοινωνική απομόνωση αυτών των ατόμων και η παράλληλη απόλυτη εξάρτηση και βαθμιαία πειθαρχία σε κάποια Μυστική Εταιρεία ή Μονή ή Σχολή ή Ραββινικό κέντρο, καθιστά αδύνατη την επιστροφή αυτών των ατόμων σε πνευματική ελευθερία.

 Η Ο.Ε.Α. οφείλει ή να αποδείξει ότι υπάρχουν όντως αυτά τα δύο ελαφρυντικά ή διαφορετικά πρέπει να δώσει τον ονομαστικό κατάλογο αυτών των ατόμων στο πλήθος γιά λυντσάρισμα αυτοδικίας, εφ' όσον και οι αξιωματούχοι της Δικαιοσύνης βρίσκονται κάτω από την επιρροή τους. Στο σημείο αυτό οι συντάκτες επικαλούνται την απόλυτη ψυχραιμία του αναγνώστη γιά τα όσα θα του γίνουν γνωστά στη συνέχεια. Οι συντάκτες του κειμένου επαναλαμβάνουν:

Τα όσα θα γραφούν στη συνέχεια δεν πρέπει να προκαλέσουν πανικό στον αναγνώστη, διότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΥ, που θα παρατεθεί στο τέλος του κειμένου. Οι συντάκτες του κειμένου επαναλαμβάνουν: Με κανένα τρόπο δεν πρέπει να πανικοβληθεί ο αναγνώστης με όσα ακολουθήσουν, διότι το ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, όπως θα αποδειχθεί στο τέλος του κειμένου. Οι συντάκτες του κειμένου επαναλαμβάνουν:

Ο φόβος και ο πανικός είναι στοιχεία που ευνοούν την υποταγή του εγκεφάλου του αναγνώστη σε ξένες θελήσεις. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ Οι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί έως εδώ αφορούν σε εκπαιδευμένα άτομα"πομπούς" ή"υπερπομπούς" που επηρεάζουν το συνειδητό ή το υποσυνείδητο άλλων ατόμων. Επομένως δε μπορούμε να ομιλούμε γιά "τεχνολογία" αλλά μόνο γιά επίκτητες ΦΥΣΙΚΕΣ ικανότητες. Παρατηρήθηκε όμως στους Ηλεκτρονικούς Αναλυτές Συχνοτήτων Υποφύσεως της Ο.Ε.Α. ότι κανένας από τους ανωτέρω"πομπούς" δε διαθέτει ικανότητες εκπομπής συχνοτήτων πέραν από τις περιλαμβανόμενες στο φάσμαC, σε σημείο και ένταση ικανή να επηρεάσει άλλα άτομα.

Κλήθηκαν τότε οι χειριστές των ηλεκτρονικών οργάνων να λύσουν ένα αλλοπρόσαλλο αίνιγμα που προέκυψε από την καταγραφή συχνοτήτων απόCX10 6 έωςCX10 18 , που η τρομακτική τους ένταση δήλωνε ότι συμβαίνουν δύο τινά: 

1ον: Ότι προέρχονται από εγκεφάλους όντων με εγκεφαλικό όγκο ένα εκατομμύριο φορές μεγαλύτερο του ανθρώπινου εγκεφάλου.

2ον: Ότι προέρχονται από τεχνολογία"ενισχυτών πομπών" που με ηλεκτρονικά μέσα ενισχύουν τα αρχικά ασθενή εγκεφαλικά σήματα και συχνότητες του χειριστού τους. Τέτοια τεχνολογία βρίσκεται ήδη στο πειραματικό στάδιο στις Η.Π.Α. και ΕΣΣΔ από εβραϊκής καταγωγής Αμερικανούς και Ρώσσους. Ομοίως βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο στην Ελβετία υπό την κατεύθυνση κάποιου βουδιστού γκούρου ειδικού σε εκπομπές συχνοτήτων εγκεφάλου.

Τα συγκεντρωμένα ρωσσικά πειράματα γίνονται στο υπέδαφος της Εξωτερικής Μογγολίας και τα αντίστοιχα αμερικανικά σε διεσπαρμένα Πανεπιστήμια των Η.Π.Α. Οι Ηλεκτρονικοί Αναλυτές Συχνοτήτων της Ο.Ε.Α. έχουν εντοπίσει σε ευθεία γραμμή μέσω της γήινης μάζας αυτά τα στίγματα της παρανοϊκής δραστηριότητος, λόγω ικανότητος των συχνοτήτωνCX10 6 και άνω, να διαπερνούν την ύλη χωρίς καμμία απορρόφηση, όπως συμβαίνει με τις συχνότητες ταχυτήτωνC. Έχουν επίσης καταγραφεί οι σκέψεις και οι διάλογοι των εκεί ερευνητών σε αγγλική, εβραϊκή και ρωσσική γλώσσα ως επίσης και σε αρχαία μογγολική διάλεκτο.

Οι τρείς πρώτες γλώσσες είναι κατανοητές από το Τμήμα Γλωσσολογίας της Ο.Ε.Α., η τέταρτη όχι. Μπορεί όμως να υποτεθεί η χρήση της αρχαίας Μογγολικής, λαμβάνοντας υπ' όψιν την κοινή μογγολική προέλευση Μογγόλων και Εβραίων από Ατλάντεια προέλευση και δεδομένου ότι στην Ύπατη Τεκτονική Στοά Τελειοποιήσεως συμμετέχουν και Μογγόλοι μεμυημένοι Χάν και εβραίοι αρχιραββίνοι.

Η Στοά Τελειοποιήσεως ονομάζεταιORDO ADEPTIS ATLANTIS δηλαδή ΤΑΞΙΣ ΜΕΛΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ και οι διάλογοι και οι σκέψεις των μελών της έχουν επίσης καταγραφεί από ταMONITOR των εργαστηρίων της Ο.Ε.Α. Ούτε όμως τα κέντρα αυτών των ερευνών ούτε τα κέντρα συνεδριάσεων τηςORDO ADEPTIS ATLANTIS εκπέμπουν ή εξέπεμπαν ποτέ στις τρομακτικές εντάσεις που εκπέμπονται οι συχνότητες απόCX10 6 και άνω.

Έτσι και οι δύο αρχικά αναφερθείσες πιθανές πηγές αποκλείστηκαν μετά από εστίαση των Αναλυτών Συχνοτήτων άνω των ταχυτήτωνCX10 6 σε όλη τη γήινη επιφάνεια, μέσω της"διαφανούς" γήινης μάζας. Η έρευνα σταμάτησε μέχρι την ημέρα που το Τμήμα Γεωλογίας της Ο.Ε.Α. που είχε παραλάβει τους Αναλυτές Συχνοτήτων γιά"ακτινογράφηση" και"αξονική τομογραφία" του εσωτερικού της γήινης σφαίρας, ανέφερε κάτι που φαινόταν απίστευτο.

 Στο εσωτερικό του πλανήτου, κάτω από το φλοιό σε βάθος15 έως200 χιλιομέτρων, υπάρχουν κενά στερεάς ύλης, με μορφή γιγαντιαίων σπηλαίων συνδεομένων μεταξύ τους με διαδρόμους και τεθλασμένες κανονικής γεωμετρίας. Στις πρώτες εστιάσεις υπήρξε αδύνατο να διακριθεί οτιδήποτε εκτός της συγκλονιστικής διαπιστώσεως ότι μερικά από αυτά τα σπήλαια ήταν ΠΟΜΠΟΙ ισχυρότατων εκπομπών συχνοτήτων υποφύσεως που σταMONITOR απέδιδαν γραμμική λήψη και γραφή όλων των γνωστών γλωσσών του πλανήτη.